Suomi
JäSENARVIO

Mercenaries 2: World in Flames

Kirjoittaja: Dalen   2008-12-25

Mercenaries 2 World in flames on jatkoa noin kolme vuotta sitten ilmestyneelle Mercenaries Playground of destruction:lle, jossa mailma oli vapaa GTA-pelien tapaan, mutta missä myös sai tuhota melkeinpä kaiken mitä maan kamaralla oli...

WELCOME TO THE VENEZUELA!

Mutta sitten tähän uuteen peliin. Peli alkaa ensin hahmon valinnasta ja niitä on kolme, Mattias Nilsson, Chris Jacobs ja Jennifer Mui, jonka jälkeen pelin tarina varsinaisesti alkaa kun eräs Ramon Solano ottaa pelaajaan yhteyttä ja käskee pelastamaan hänen ystävänsä, kunhan hinnasta sovitaan, ja siitä alkaa pelin niin sanottu Intro tehtävä, joka toimii samalla vähän niin kuin tutoriaalina. Kun tämän tehtävän läpäisee, pelaaja menee noutamaan rahapalkkiota, mutta saa vastineeksi luodin takapuoleensa, josta tämä kosto sitten lähtee liikkeelle.

Pelistä siirrytään tällä kertaa Koreasta, Venezuelaan, joka on niin vietävän suuri, siellä on Kaupunkeja, mutta myös viidakkoa ja kaikki voi myös tässä tuhota aina metsistä pilvenpiirtäjiin.

Uudistuksia tässä toki on, nimittäin kaikki on palkattava itse helikopterin pilotti, kuljettaja, mekaanikko.

TUHON TUOLLA PUOLEN

Pilotti tarvitsee enne liikkelleen lähtöä Bensiiniä, että vehje toimii, ja pilotti voi joko tuoda tarvikkeita, kulkuneuvon, aseita tai pelaajan tilaaman pommin esteen murskaamiseksi ja kaikkiin korjaus töihin tarvitaan mekaanikko.

Ja ykkösosasta tutut yhdistykset ovat myös tässä jos vaikka armeijalle teet työtä niin toisen yhdistyksen kunnioitus vähenee tai jos tapat niitä, ja jos vaikka jokin yhdistys on vihollinen, eikä pidä sinusta niin voita aina puhua yksityis hakerisi kanssa, ja sen kautta niin sanotusti lahjoa nämä kavereiksesi eli se on raha joka yleensä tassä puhuu.

Tankit/helikopterit ja sun muut isot vekottimet pöllitään erään minipelin avulla kun sitä mukaan, vaikka pelaaja touhuaa tankin kimpussa niin ruudulle ilmestyy aina ohjaimen näppäin mitä pitää painaa halutessaan tankin omaan käyttöön...

KAUNISTA(KO)?

Grafiikka on tässä pelissä keskiluokkaa, ja kulkuneuvot eivät ole niitä helpoimpia hallittavia sillä ne heittävät perää ja paljon eli aivan kuin tie olisi jääkenttä, ja peli on todella helppo sillä itsensä tappaminen vaati jo melkein yritystä ja vihujen luodit ovat niin helppo väistää.

Ja muita uudistuksiakin tässä pelissä on myös, että pelaaja osaa nyt uida, mikä helpottaa todella paljon, kun ykkös osassa ärsytti, kun omaa tyhmyyttäni en katsonut eteeni ja kuinka ollakkaan vastaan tuli jorpakko, noh putosin sinne ja hukuin, sen pituinen se.

Pelistä on nyt tullut lisäsisältöä nimellä "Total Payback", mikä on täysin ilmainen ja ladattavissa ja se sisältää kuusi uutta pelihahmoa, uusia aseita ja kulkuneuvoja, ja nyt myös voi pelata ihan kenen tahansa kanssa kun tässä alkuperäisessä voi vain oman maan pelaajien kanssa pelata

YHTEENVETO

Jos pidät edes vähän tuhoa ja sen kylvämistä hauskana niin tämä on sinulle periaatteessa pakko-ostos.

Muta jos et pidä ja et varsinkaan ruotsalaisesta pelihahmosta niin suosittelen, että jätät pelin suosiolla kaupan hyllylle mätänemään.

Plussat:
+Mattias Nilsson
+Grafiikka Paikoin
+Tuho!
+Musiikki
+Huumori
+Paljon tekemistä
+Iso peli-alue
+Paljon aseita, kulkuneuvoja sun muita härpäkkeitä ja ilma-iskuja

Miinukset:
-Ohjattavuus
-Haasteettomuus
-Välillä Bugaa niin paljon, että!
-Grafiikka paikoin
-Äänet paikoin

Keskiarvo: 6.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10