Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | Hogwarts Legacy
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   esports
   Fortnite

   Katso kaikkien aikojen ensimmäinen Fortnite Championship Series -pokaali

   Sen on luonut Swarovski.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Epic Games on paljastanut kaikkien aikojen ensimmäisen Fortnite Championship Series -pokaalin, fyysisen palkinnon, joka annetaan tänä viikonloppuna järjestettävän FNCS Invitationalin voittajalle ja jossa kohtaavat parhaat Fortnite-pelaajat ympäri maailmaa.

   Kuten blogikirjoituksessa todettiin, meille kerrotaan, että pokaali on Swarovskin suunnittelema ja että se painaa 15 kiloa, on 18 tuumaa pitkä, sen keskellä on FNCS-logo, jota kaikkia korostavat mukautetut Swarovski-kristallit, joilla on värikäs väriä muuttava vaikutus violetista siniseen. Turnauksen voittaja saa myös nimensä kaiverrettua pokaaliin.

   FNCS Invitational vuodelle 2022 järjestetään 12.–13. marraskuuta Raleighissa, Pohjois-Carolinassa, ja voit seurata otteluita täältä.

   Fortnite

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä