Suomi
Gamereactor
lifestyle

Kasvojentunnistussivusto varastaa kuvia kuolleista

On olemassa huolia, että ihmiset saattavat käyttää kuolleiden sukulaisten kuvia elävien tunnistamiseen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka Internet on antanut meille paljon positiivisia asioita, se on myös antanut meille paljon uusia pelkoja, kuten kuvan löytäminen itsestäsi verkkosivustolta ilman suostumusta. Tämä tapahtui Scarlettille, Washingtonin Kirklandissa asuvalle asukkaalle, joka löysi itsensä kasvojentunnistuksen hakukoneesta PimEyes.

Kun hän oli saanut kuvat poistettua alustalta, Scarlett löysi sieltä myös kuvia perheestään. Ancestry.com käyttäjänä hän huomasi, että kuvia hänen sukulaisistaan otettiin Ancestrystä ja laitettiin PimEyesiin.

Nämä kuvat sisälsivät sekä eläviä että kuolleita sukulaisia, ja ne huolestuttivat Scarlettia suuresti, koska hän uskoo, että kuolleiden kuvia voitaisiin käyttää saadakseen lisätietoja elävistä. Aika kammottavaa tavaraa, oikeastaan.

Ancestryn tiedottaja kertoi Wiredille , että verkkosivusto kieltää "tietojen, mukaan lukien valokuvien, kaapimisen Ancestryn sivustoilta ja palveluista sekä Ancestryn sisällön tai tietojen jälleenmyynnin, jäljentämisen tai julkaisemisen".

Tämä on mainos:

PimEyesin johtaja sanoi : "PimEyes indeksoi vain verkkosivustoja, jotka virallisesti sallivat meidän tehdä niin. Se oli ... erittäin epämiellyttävä uutinen siitä, että indeksointirobottimme ovat jotenkin rikkoneet sääntöä . Hakukone estää nyt Ancestryn verkkotunnuksen ja siihen liittyvät indeksit.

Kasvojentunnistussivusto varastaa kuvia kuolleista


Ladataan seuraavaa sisältöä