Suomi
Gamereactor
uutiset
Call of Juarez: The Cartel

Kartellipeli suututtaa

Rajan tuntumassa velloo viha

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Call of Juarez: The Cartel ei ole saamassa lämmintä vastaanottoa kuvaamallaan alueella. Peli sijoittuu modernien huumekartellien maailmaan, ja Ciudad Juarezin kaupungin merkkimiesten mukaan se ylistää rikollisten elämäntapaa ja palkkatappajan ammattia.

Komentaja Gomecindo Lopez El Pason sheriffintoimistosta on samaa mieltä. Hän tietää Ciudad Juarezin murhaluvut - keskimäärin kahdeksan päivässä - ja menetti itsekin vanginvartijan ammuskelussa viime maaliskuussa. Lopez vertaa Ubisoftin peliä meksikolaisiin narco corridos -balladeihin, joissa lauletaan kaihoisasti ja tunteella huumekaupan arkipäivästä.

"Tämä menee samoilla linjoilla narco-laulujen kanssa joissa kartellien johtajia esitetään sankareina, mutta tämä on valhetta, he ovat rikollisia," toteaa Lopez.

Ubisoft puolusti peliään toteamalla, että se on täysin sepitetty viihdetuote joka toki käsittelee joitakin tosielämän tapahtumia Juarezissa, mutta fiktiiviseen sävyyn joka vastaa enemmän toimintaelokuvaa kuin todellista elämää.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

5
Call of Juarez: The CartelScore

Call of Juarez: The Cartel

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Länkkärisarja Call of Juarez siirtyy nykyaikaan, mutta The Cartel on klassinen esimerkki hyvistä ideoista ja kehnosta toteutuksesta.

4
Call of Juarez: The Cartel

Call of Juarez: The Cartel

ENNAKKO. Kirjoittaja Gillen McAllister

Aikaleiman muuttaminen jo jokseenkin vakiintuneessa pelisarjassa on riskaabeli valinta, mutta se voi kuin voikin kantaa hedelmää.Ladataan seuraavaa sisältöä