Suomi
Gamereactor
uutiset
Kane & Lynch 2: Dog Days

Kane & Lynchille jatkoa

Eidos kiireisenä pelien ja leffojen parissa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Toimintapeli Kane & Lynch: Dead Men saa jatkoa vielä tänä vuonna, mikäli kehityksessä ei tule liikaa mutkia matkaan. Pelin oikeudet omistavan Eidoksen "elämänpresidentti" (ihan oikeasti, se on miehen titteli) Ian Livingstone paljasti Gaming Indians -verkkosivuston haastattelussa, että toisen Kane & Lynch -pelin tavoitejulkaisupäivä on syyskuussa.

Kane & Lynchista puuhastellaan myös elokuvaa, jonka pääosassa on Bruce Willis. Livingstone paljasti myös, että Tomb Raider -leffojakin saatetaan nähdä lisää. Tämän lisäksi Mini Ninjas -pelin pohjalta on tekeillä piirretty tv-sarja.

Livingstone kommentoi myös Batman: Arkham Asylumin julkaisun siirtymistä todeten, että lykkäys tehtiin "oikeista syistä". Tarkoituksena on antaa peliä työstävälle Rock Steadylle aikaa viimeistellä peli huolella. Livingstone ei antanut pelille varmaa julkaisupäivää vielä.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Kane & Lynch 2: Dog DaysScore

Kane & Lynch 2: Dog Days

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Kane & Lynch 2:n yksinpeli ei sinällään ole täyden hinnan veroinen, mutta röyhkeä ja poikkeava moninpeli tarjoaa oman viehätyksensä.

0
Kane & Lynch 2: Dog Days

Kane & Lynch 2: Dog Days

ENNAKKO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Testiversiossa riitti vielä viilattavaa, mutta luvassa vaikuttaisi silti olevan viihdyttävä setti ronskia otetta, raisua väkivaltaa ja verkkopelin vetovoimaa.Ladataan seuraavaa sisältöä