Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Kaksi muuta jäsentä on lähtenyt Hangzhou Sparkista

Epävarmuuden keskellä kaksi muuta jäsentä on lähtenyt Overwatch League -joukkueesta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatch Leagueen liittyy tällä hetkellä paljon epävarmuutta, koska äskettäin tehty sopimus Blizzardin ja NetEasen välillä tarkoittaa, että Overwatch 2:ta (ja useimpia muita Blizzard-tuotteita) ei enää julkaista ja käytetä Kiinassa. Tämä tarkoittaa, että on kysymys siitä, mitä tapahtuu alueen neljälle OWL-joukkueelle, ja useat ovat jo julkaisseet suurimman osan, elleivät kaikki, pelaajistaan ennen kautta 2023.

Vaikka Hangzhou Sparkilla on vielä muutama jäsen allekirjoitettuna tiimiin, organisaatio on nyt vapauttanut kaksi muuta henkilöä marraskuun aikana nähtyjen merkittävien julkaisujen jälkeen.

Sekä Kim "AlphaYi" Jun että Kim "irony" Hyeong-woo ovat lähteneet joukkueesta ja kysyneet, näemmekö myös jäljellä olevien yksilöiden lähtevän listalta tulevina päivinä ja viikkoina.

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä