Suomi
ARTIKKELI - SPONSOROITUA SISäLTöä

Kaikki mitä tarvitsee tietää Destiny 2: The Final Shapesta

Light and Darkness Sagan viimeinen osuus on saapunut. Nämä asiat siitä tarvitsee tietää.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Destiny 2: Lightfallissa taisteltiin yli vuosi Witnessin voimia vastaan ja tutkittiin Neomunaa. Nyt on aika siirtää huomio Light and Darkness Sagan viimeisen laajennuksen pariin. Destiny 2: The Final Shape on täällä, ja guardianit kautta maailman kansoittavat taas Destiny 2:n jatkaakseen pitkään kestäneitä seikkailuja. Gamereactor on koonnut ne tärkeimmät tiedot, jotta pelaava kansa olisi valmiina ottamaan mittaa Witnessistä, jotta Traveler parantuisi vitsauksestaan.

HQ

Vielä viimeinen taisto

Destiny 2: The Final Shape lisää mukaan mittavan ja haastavan kampanjan pelaajien koettavaksi. Tarinassa kohdataan pahuus, suunnataan Traveleriin ja metsästetään se Witness. Nyt koittaa loppu War of Light and Darknessille. Yksin tätä kaikkea ei tarvitse tehdä, sillä mukana on Vanguard itse, jotta tämä suuri ja tärkeä tehtävä saadaan suoritetuksi.

Testaa omat kykysi

Se tavallinen kampanja on ihanteellinen haaste Destiny 2: The Final Shapen tarinasta kiinnostuneille. Laajennus tarjoaa kuitenkin Legendary-tilan kampanjalle, joka on suunniteltu ryhmänä pelaaville guardianeille. Vastassa ovat ne kovimmat uhat, ja suurempi lukumäärä pahiksia, jotka ovat vielä kestävämpiä kuin aiemmin. Tässä on se kovin testi guardianeille, ja palkinnoksi jaetaan sitten merkityksellistä ja kovaluokkaista tavaraa.

HQ

Harmonia Lightin ja Darknessin kesken

Bungie lisää mukaan uuden alaluokan, joka yhdistää niin Light- kuin Darkness-kykyjäkin. Prismatic yhdistää samaan kykyjä ja vaikutuksia Arcista, Solarista, Voidista, Stasiksesta ja Strandista. Näin muodostuu kuudes alaluokka, jonka yksilöitävyys on omaa luokkaansa. Tämä uusi harmonisoitu alaluokka mahdollistaa niin Solar-kranaattien kuin Stasis-lähitaistelun yhdistämisen, Void Superin ja Arc-lähitaistelun yhdistämisen unohtamatta liikkumiskykyjä yhdistäen ne muiden kykyjen kanssa, joka muuten olisi mahdotonta.

Prismaticin yhdistämiskyvyillä on rajansa, mutta valikoimalla uusia Aspecteja ja Fragmenteja vaihtoehtoja on silti runsaasti, ja vielä enemmän, kun lisää mukaan Transcendancen. Se latautuu pulahtamalla Transcendent-lähteisiin tai käyttämällä Prismatic-kykyjä ja päihittämällä pahiksia. Kun sitten kytkee Transcendancen, jokainen Prismatic-kyvyistä ja vaikutuksista muuntuu siten, että niitä voi yhdistellä sen elementin kanssa, jonka on omalle hahmolleen valinnut. Solar-kranaatit saavat annoksen Stasisia, tai Strand Super saa Arc-tujauksen, ja vaikka kaikki näyttää mielenkiintoiselta, se nakertaa kaksin verroin Witnessin sotajoukkoja.

HQ
Destiny 2: The Final Shape
Destiny 2: The Final ShapeDestiny 2: The Final Shape

Kalpean miellyttävä uusi paikka

Destiny 2: The Final Shape vie guardianit Travelerin sisään, ja paikka on aivan erilainen verrattuna siihen, mitä Bungie on aiemmin tehnyt. Käytössä ovat muistot ja hetket guardianien menneisyydestä. Kaikki ei kuitenkaan ole kunnossa, sillä Witnessin vitsaus repii The Pale Heartia jättäen kaiken autioksi ja kieroutuneeksi täynnä vaaroja. Onneksi The Pale Heartia ei tarvitse tutkia yksin, sillä Vanguard on apuna siinä missä tuttu Cayde-6, joka Travelerin herättämänä on mukana taistossa Witnessiä vastaan.

HQ

Uhkaava vastustaja

Uusi uhkaava maailma tarvitsee uuden uhkaavan vihollisen. Dread on se viimeinen Witnessin liittolainen, jota vastaan on taisteltava. Ryhmittymä on jotain ihan uutta ja ihmeellistä, sillä joillakin on Darkness-voimia tekemään pelaajan olon entistäkin hankalammaksi. Omenit ja Attendantit ovat Stasisin veteraaneja, kun taas Harbingerit ja Weaverit taitavat Strandin. Ja jotta vielä vaikeampaa olisi, Ilmassa on lepakkomainen Grim ja kahta veistä käyttelevä Husk.

Destiny 2: The Final ShapeDestiny 2: The Final Shape
Destiny 2: The Final ShapeDestiny 2: The Final Shape

Maailmanlopun estäminen

Destiny 2: The Final Shapen tarina laittaa pelastamaan Travelerin Witnessin vitsaukselta, mutta siihen se ei kuitenkaan lopu. Se mahtava lopputaisto on jätetty raidiin, joka saapuu linjoille muutama päivä Destiny 2: The Final Shapen lanseerauksen jälkeen. Ovet avataan 7. kesäkuuta klo 20.00.

Paljon sisältöä tulossa

Raidi ja kampanja eivät kuitenkaan ole pelaamisen loppu Destiny 2: The Final Shapessa. Destiny 2:n seitsemäs vuosi on saatavilla Annual Passin hankkineille, ja mukana on kolme Episodia sisältöä, joista jokainen on jaettu kolmeen osaan, jotka tulevat linjoille kuuden viikon välein. Tarjolla on uutta tarinaa, uusia tehtäviä, uutta tekemistä, uusia aseita ja Exotic-tavaroita, artefakteja kehitettäväksi, Battle Passeja suoritettavaksi ja niin edelleen. Seitsemäs vuosi alkaa samaan aikaan Destiny 2: The Final Shapen kanssa, ja kolme Episodea kattavat Vex-teemaisen Echoesin, Scorn-teemaisen Revenantin ja Hive-teemaisen Heresyn.

Lisäksi Annual Pass avaa ovet kahteen uuteen Dungeoniin, jotka saapuvat pelattaviksi seitsemännen vuoden aikana, ja lisäksi pelaajille on tarjolla runsaasti uutta kosmetiikkaa ja varusteita, kuten Exotic Ship, Ghost, Emote ja muutama Emblem.

Destiny 2: The Final ShapeDestiny 2: The Final ShapeDestiny 2: The Final Shape

Destiny 2: The Final Shape tulee olemaan mittava laajennus, jota ei kannata jättää väliin. Suuntaa linjoille jo tänään, sillä laajennus on pelattavissa PC:llä, PS4:llä, PS5:llä, Xbox Onella ja Xbox Series X/S -konsoleilla.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä