Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Hunt: Showdownista

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Hunt: Showdownissa alkuperäisen Crysiksen tehnyt Crytek tekee paluun, mutta luvassa on jotain erikoista. Peli sijoittuu 1890-luvun lopun Louisianan soille, jossa pelaajan on tehtävä yhteistyötä kaverin kanssa ja taisteltava niin alueen kauhuja kuin muitakin metsästäjiä vastaan.

HQ

Ja nyt Hunt tulee myös konsoleille. Ristiinpelaaminen on tulossa lähiaikoina myös.

Kiinnostaako? Katso video alta.

Hunt: Showdown

Gamereactor tekee välillä yhteistyösopimuksen yhteistyökumppanin kanssa, ja tuloksena on yksi tai useampi video kyseisestä tuotteesta. Tämä tarkoittaa, että vaikka videon on tehnyt Gamereactor, ovat ne kuitenkin sponsoroituja, ja lisätietoa voi lukea klikkaamalla yllä olevaa linkkiä. Muista myös, että osallistuaksesi Gamereactorin kilpailuihin, sinun tulee asua joko Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa tai Suomessa.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Maanantain arviossa Hunt: Showdown

Maanantain arviossa Hunt: Showdown

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Crytekin Hunt: Showdown poistui jokin aika sitten Early Access -tilasta, joten nyt on aika arvioida, miltä peli näyttää. Lue arvio täältä.

0
GR Livessä tänään Hunt: Showdown

GR Livessä tänään Hunt: Showdown

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Tiistai on täällä, ja sen kunniaksi katsastetaan Hunt: Showdown. Liity mukaan katsomaan ja kommentoimaan klo 17:00 täällä. Voit seurata lähetystä myös Gamereactorin...Ladataan seuraavaa sisältöä