Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Kahdeksan valikoitua sankaria Lords Mobileen

Kahdeksan hahmoa, jotka voit saada keskittymättä Labyrinthiin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Vaikka Lords Mobilessa on kyse armeijoista ja ammattikunnista, se sisältää myös joukon erityisiä hahmoja, jotka toimivat sankareina ja voivat parhaimmillaan keikauttaa taistelun tasapainon. Saadaksesi lisää sankareita voit investoida jalokiviä tai keskittyä kukistamaan Labyrinth-pomoja, mutta niitä voi saada myös normaalin pelissä etenemisen kautta.

Ja juuri tätä etenemistapaa kokeilimme tason 46 pelissämme:

HQ

Tarkastelemme ensin lukuisia avattuja esineitä, joita jokainen sankari voi hyödyntää (aseita, lisävarusteita, haarniskoja omine päivityksineen). Käyttämällä näitä esineitä voit kehittyä pelissä nopeammin. Aloita perustasolta, yhdistä materiaaleja ja upota jalokiviä kasvattaaksesi tehoa.

Tutustumme myös kahdeksaan mahdolliseen sankariin, jotka edustavat eri luokkia ja attribuutteja, ja alleviivaamme niiden erikoiskykyjä. Hahmot ovat "Oath Keeper" Wesley (Strength), "Night Raven" Icarus (Dexterity), "Bombin' Goblin" Tinkus (Intelligence), "Death Archer" Cathiss (Dex.), "Prima Donna" Felicia (Int.), "Snow Queen" Alice (Int.), "Scarlet Bolt" Greta (Dex.) ja "Sage of Storms" Anderson (Int.)

Joka sankarilla on sekä taisteluun että persoonallisuuteen liittyviä kykyjä. Ensin mainittu vahvistaa armeijaa ja kuningaskuntaa, jälkimmäinen auttaa selviytymään sankarihaasteista. Muista myös ruokkia sankariasi, jotta hän voi saada kokemusta ja uusia tasoja.

Tankkeja, tukea, maageja, pitkää matkaa, parantajia... Mikä on strategiasi? Lisää tämä esimerkkivideo hiljattain julkaistun viiden aloitteijan vinkin jatkoksi, kun tartut Lords Mobileen.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä