Suomi
Gamereactor
lifestyle

Käärmeet lentokoneessa tulivat pelottavan todellisiksi eteläafrikkalaiselle lentäjälle

Lentäjän oli suoritettava hätälasku löydettyään Cape cobra -salakuljettajan istuimensa alta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Samuel L. Jackson on esiintynyt joissakin todella ikonisissa elokuvissa vuosien varrella. Marvel-maailmasta Quentin Tarantinon eepoksiin ja loistaviin Snakes on a Plane-eepoksiin näyttelijä on esittänyt ajattomia esityksiä. Mutta miksi otamme tämän esille, kysyt? Koska eteläafrikkalainen lentäjä sai kävellä mailin Jacksonin kengissä hetkeksi viime viikolla, kun hän joutui tekemään hätälaskun väittäessään, että tappava Cape -kobra oli liukunut hänen selkänsä yli ja siirtynyt istuimensa alle.

Laskeutumisen päätyttyä lentäjän konetta etsittiin, mutta se ei löytänyt merkkejä myrkyllisestä käärmeestä, mikä herätti kysymyksen siitä, oliko käärme koskaan läsnä.

Siitä huolimatta käärmeestä raportoinut lentäjä Rudolph Erasmus on jakanut tarinansa siitä, kuinka hän lähestyi lentokoneensa laskeutumista ollessaan vaarassa purra kobraa. Sky Newsin raportin mukaan meille kerrotaan, että hän kääri jalkansa peitolla ja talvitakilla ja piti sitten sammutinta, hyönteiskarkotetta ja golfmailaa käden ulottuvilla siltä varalta, että käärme päättäisi esiintyä uudelleen.

Insinöörit ovat sittemmin etsineet konetta kahden päivän ajan eivätkä löytäneet minkäänlaisia merkkejä kobrasta, mitä Erasmus on käsitellyt toteamalla: "Toivon, että se löytää jonnekin mennä, ei vain lentokoneeni."

Tämä on mainos:
Käärmeet lentokoneessa tulivat pelottavan todellisiksi eteläafrikkalaiselle lentäjälle


Ladataan seuraavaa sisältöä