Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Kaakkois-Aasia saa oman Overwatch-turnauksensa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Uusi Overwatch-turnaus starttaa Kaakkois-Aasiassa, ja se kattaa alleen Indonesian, Malesian, Filippiinit, Singaporen ja Thaimaan.

Nimellä The Overwatch SEA Tournament on avoin rekisteröityville täällä. Aika päättyy 15. maaliskuuta, ja 32 ensimmäistä joukkuetta saa etuajo-oikeuden "group stageen".

Avoimet karsinnat pidetään 25.-26.3., group stage tapahtuu 1.-23.4. ja knockout stage 29.-30.4. Finaalit kisaillaan 6. toukokuuta.

Palkintoraha on ainoastaan 2500 dollaria voittajalle, 1250 dollaria toiselle ja kolmannelle 750 dollaria neljännen tyytyessä 500 dollarin summaan.

Overwatch
Photo: Blizzard

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä