Suomi
Gamereactor
uutiset
John Wick: Chapter 4

John Wick: Chapter 4:n ohjaaja Chad Stahelskin mukaan vain amerikkalaisilla on vaikeuksia poistua hyyskään kesken leffan

Neljäs elokuva on kerännyt lunta tupaan melkein kolmen tunnin kestonsa vuoksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Hollywoodin trendiksi on viime vuosina muodostunut se, että elokuvien mitta on koko ajan pidentynyt. Aina moiselle ei ole ollut erityistä tarvettakaan tarinan puolesta. John Wick: Chapter 4 on nyt katsottavissa, ja mittaa leffalla on melkein kolme tuntia. Gamereactorin arvion voi lukea täältä.

Ohjaaja Chad Stahelski puhui asiasta Discussing Filmille, jonka mukaan kestoa on itse asiassa kaksi ja puoli tuntia mittavat lopputekstit pois lukien. Ohjaajan mukaan vain amerikkalaisilla on vaikeuksia nousta ylös kesken leffan pitämään hyyskätaukoa. Ohjaaja jopa sisällytti elokuvaan sellaisen vaiheen, jolloin tauko on suositeltavaa pitää.

"I also watch movies all over the world. Literally, I agree with [James] Cameron saying Americans are the only ones that are uncomfortable with getting up and taking a bathroom break. "I don't want to get up so I have to hold it and now it's way too long!" Like, just stand up. I got something for you, for anyone watching John Wick: Chapter 4, after the water scene in the club, I did that to make you want to go to the bathroom. That's a good time to go to the bathroom and come back, and you would be fine (laughs)."

John Wick: Chapter 4
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä