Suomi
Gamereactor
uutiset
SuperPlayer

Jalkapallon metaverse alkaa SuperPlayerissä, joka on nyt saatavilla Meta Questissa

BeFootball esitteli tänään Madridissa "jalkapallovallankumouksen virtuaalitodellisuuden kautta".

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

BeFootball on teknologiayritys, joka keskittyy jalkapalloteollisuuteen liittyvien mukaansatempaavien tuotteiden suunnitteluun, kehittämiseen ja markkinointiin. Se julkisti tänään Madridissa VR-pohjaisen SuperPlayer-jalkapallopelin, joka tarjoaa "realistisimman koskaan kehitetyn fysiikkamoottorin". Yhtiön omistavat jalkapallotähdet, kuten Marcos Lorente, Marco Asensio ja Meksikon maalivahti Memo Ochoa, joka sanoi, että SuperPlayer perustuu pelaamisen, virtuaalitodellisuuden ja jalkapallon yhdistelmään. Se haluaa näyttää tietä pelin luomisessa, ollakseen alan metaversumi. Yhtiön toimitusjohtaja Iker Zuasti kommentoi seuraavasti:

"BeFootball on syntynyt mullistamaan jalkapalloalaa virtuaalitodellisuuden avulla, ja SuperPlayer on ensimmäinen iso vetomme: kehitämme maailman ensimmäistä mukaansatempaavaa jalkapallometaversumia."

SuperPlayer on nyt saatavilla ilmaiseksi Meta Quest 2:n kautta, ja siinä on kolme pelitilaa, jotka tapahtuvat virtuaalitodellisuuden avulla uudelleen luoduilla oikeilla jalkapallostadioneilla. Ne sisältävät kolme tilaa: Keeper (maalivahti), Header (hyökkääjä-tila) ja Rhythm, joissa pelaajan tulee pysäyttää laukaukset käsillään ja suunnata päänsä musiikin rytmin mukaan.

Katso pelin traileri uutisen ohesta.

SuperPlayer
SuperPlayerSuperPlayerSuperPlayer

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä