Suomi
Gamereactor
laitearviot

Jabra Elite 8 Active, pysyvät menossa mukana

Istuvat ja kevyet napit kaikenlaiseen käyttöön.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
Jabra Elite 8 Active, pysyvät menossa mukana

Melua vaimentavissa kuulokkeissa lähtökohtana on, että myös niiden passiivinen äänieristys toimii. Muuten hyvien Jabra Elite 10 -nappien ongelmaksi koitui uusi soikeampi muotoilu, joka ei valitettavasti sopinut omiin korviin. Aktiivisempaan käyttöön tarkoitetut Elite 8 Activet sujahtivat sen sijaan paikoilleen todella näppärästi.

Nappikuulokkeiden maailmassa Jabrat ovat palvelleet hyvin jo hetken. Urheilullisempaan menoon suunnitellut Elite 8 Activet ovat ulkoisesti edeltäjiensä kaltaisia sisältäen myös miellyttävän fyysisen napin toiston keskeyttämiseen tai melunvaimennuksen tason säätöön. Vaikka nekään eivät jää täysin ilman virhepainalluksia istuvuutta säädettäessä, on ero herkkiin hipaisukytkimiin merkittävä. Nappien pintamateriaali on hieman "samettimainen", mikä lisää niiden laadun tunnetta ja ne on valmistettu IP57-standardin mukaiseksi (rajattu pölysuoja, kestää hetkellisen upotuksen veteen). Kotelo on Elite 10:n tapaan tasainen vain luukun puolelta.

Pakkauksessa tulee mukana niin napit kuin lataus- ja säilytyskotelo, lyhyt USB-kaapeli ja tukku erilaisia silikonitulppia sopivan istuvuuden takaamiseksi. Itse napit ovat hyvin kevyet, ja auttavat niitä sekä pysymään korvissa että välttämään pidemmän käytön aiheuttamaa väsymystä. Luvattu kahdeksan tunnin kuunteluaika ja 30 tunnin akku kotelossa pitivät paikkansa laitteiden ollessa uusia. Ainoa pieni ongelma kotelon kanssa ilmeni, kun sen sulkemisesta huolimatta toinen napeista ei osunut kontaktipintoihin täydellisesti, ja jäi sen seurauksena huomaamatta päälle.

Tämä on mainos:

Laitetta hallinnoidaan puhelimeen ladattavalla Jabra Sound+ -ohjelmistolla, joka toimii kyllä hyvin, muttei sisällä erityisen monipuolisia ominaisuuksia äänen säätelyä varten. Taajuuskorjaus ja muutama muu perustoiminto toki ovat mukana. Jos nappien oma varsin neutraali äänimaailma miellyttää, näihin ei tarvitse koskea ollenkaan. Bassotoisto on kohtuullisen hyvä, joskaan ei erityisen napakka. Diskantitkaan eivät särje päätä.

Jabra Elite 8 Activet ovat keveät, hyvin korviin istuvat melua vaimentavat kuulokkeet kaikenlaiseen käyttöön. Niiden äänenlaatu ei ole aivan parhaiden joukossa, mutta mukava istuvuus ja sen kautta saavutettu melunvaimennus ovat parempia kuin monissa sen kilpakumppaneissa. Nämä napit eivät ehkä saa leukaa loksahtamaan lattialle, mutta eivätpähän pääse myöskään touhutessa tippumaan.

Jabra Elite 8 Active, pysyvät menossa mukanaJabra Elite 8 Active, pysyvät menossa mukana
Tämä on mainos:
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
Hyvä istuvuus, kevyet korvissa, fyysiset napit
-
Perustason hallintaohjelmisto, hieman hintavat
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä