Suomi
Gamereactor
laitearviot

iPhone 4S

Otimme testiin uusimman iPhonen ja katsoimme, tarkoittaako S nimen ja nelosen perässä superia vai surkeutta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Ennakko-odotuksista poiketen Apple ei julkaissutkaan syksyn aikana odotettua iPhone 5:ttä, vaan viime vuoden suositusta iPhone 4:stä päivitetyn 4S-version. Kuten odottaa saattoikin, ero edelliseen ei ole suuren suuri. Hankintapäätös onkin suurimmilta osin kiinni siitä, mikä luuri taskun pohjilla kuumottelee ennestään.

HQ

IPhone 4S:n näyttö on edelleen markkinoiden ehdotonta kärkeä niin kirkkautensa kuin katselukulmiensakin puolesta. Uuden A5- tuplaydinprosessorin ansiosta sille voi myös puskea mobiilikäytössä varsin päräyttävää tavaraa esimerkiksi Real Racing 2:n tai joulukuussa ilmestyneen Infinity Blade II:n muodossa. Kamera on myös uusittu, ja sekä valokuvat että FullHD-resoluution video näyttävät kännykkäkameran tuotoksiksi poikkeuksellisen hyviltä. Hyvän pokkarin laatuun ne eivät vielä kuitenkaan yllä. Uusi puheohjaus nimeltään "Siri" jää härmäläisen käytössä puolitiehen, sillä se ei tunnista suomen kieltä eikä paikallisia liikkeitä tai kohteita. Tunnistus itsessään toimiin kohtalaisen hyvin selkeällä englannin artikuloinnilla, käyttötarkoituksia on vain harmillisen vähän.

Jos iLaitteet ovat sydäntä lähellä, iPhone 4S on hyvin perusteltu päivitys ainakin 3GS:n käyttäjälle. Tarkka näyttö, sutjakka uuden iOS 5 -käyttöjärjestelmän käyttö ja hyvä kamera riittävät useimmille ostopäätöksen tekemiseksi. Edellisen iPhone 4:n omistajille S-malli ei tarjoa merkittävästi uutuuksia, mutta paljon pelaavalle uuden laitteen tehot saattavat tulla piakkoin tarpeeseen.

iPhone 4S
Tämä on mainos:
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
Näyttö, nopeus peli- ja arkikäytössä
-
Vähän uutta 4:ään verrattuna, Siri Suomessa
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
iPhone 4S

iPhone 4S

LAITEARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Matti ottii arviooon Apple iPhonen uusimman version. Tarkoittaako S nimen ja nelosen perässä superia vai surkeutta?



Ladataan seuraavaa sisältöä