Suomi
Gamereactor
uutiset
eFootball 2022

Inter Milan liittyy eFootball 2022 -kumppanuusjoukkueiden joukkoon

Yhteistyötä pidetään yhtenä (Konamin) suurimmista jalkapallokumppanuuksista.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vain muutama päivä sitten Konami ilmoitti, että se tekee yhteistyötä FC Bayern Münchenin kanssa. Nyt se on ilmoittanut myös toisesta kumppanuudesta johtavan eurooppalaisen jalkapalloseuran, FC Internazionale Milanon (Inter Milan) kanssa.

Tätä kumppanuutta pidetään yhtenä (Konamin) suurimmista jalkapallokumppanuuksista, ja sen myötä eFootball 2022 saa yksinoikeudet joukkueeseen heinäkuuhun 2024 asti, jolloin kumppanuus päättyy.

Sanotaan myös, että tämä sopimus sisältää Inter Milanin maailmanlaajuisen jalkapallovideopelikumppanin aseman sekä harjoitussarjan kumppanin aseman ja nuorisokehityskeskuksen kumppanin aseman.

"Inter Milanin kaltaisen seuran lisääminen kumppaniseuroihimme on erittäin jännittävää KONAMIlle", sanoi Naoki Morita, Konami Digital Entertainment B.V.:n Euroopan presidentti. "Nuorten kehittämiskeskuksen nimeämisoikeudet, eFootball-brändi joukkueen harjoitussarjassa ja heidän osallistumisensa jatkuvasti kasvavaan eSports-aktivointivalikoimaamme - me KONAMIssa tiedämme, että tämä kumppanuus tuo meille paljon menestystä nyt ja pitkäksi aikaa."

Kumppanuuden taloudellisista yksityiskohdista ei mainita mitään.

eFootball 2022

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä