Suomi
Gamereactor
uutiset
Immortals: Fenyx Rising 2

Immortals: Fenyx Risingin jatko-osa on ilmeisesti peruttu

Keskittyminen Assassin's Creed- ja Far Cry- peleihin ja muihin Ubisoftin suuriin franchise-julkaisuihin on tappanut toisen pelin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

On kulunut vuosi siitä, kun Giant Bombin Jeff Grubb paljasti Ubisoftin tekevän jatkoa/spin-offia Immortals: Fenyx Risingille, joka sijoittuu Polynesian kolmioon. Nyt on kantautunut huonoja uutisia niille meistä, jotka näkivät alkuperäisessä paljon potentiaalia.

VGC:n Andy Robinson ja Insider-Gamingin Tom Henderson ovat kuulleet, että odotettu peli, joka tunnetaan nimellä Immortals: Fenyx Rising 2 for funsies, on peruttu "IP:n perustamiseen liittyvien haasteiden vuoksi."

Kääntääkseni tämän: Ubisoft keskittyy enemmän Assassin's Creed- ja Far Cry -peleihin ja muihin suuriin franchise-julkaisuihin, koska ne omaavat paljon suuremman potentiaalin tuottaa kassavirtaa heille. Fexyn Rising myi alle kolmanneksen Assassin's Creed Valhallaan verrattuna täällä Euroopassa. Tämä tarkoittaa luultavasti sitä, että suurin osa Ubisoft Quebecin ihmisistä auttaa luomaan yhden yli kymmenestä kehitteillä olevasta Assassin's Creed -pelistä tai jonkin muun vakiintuneen julkaisun.

Immortals: Fenyx Rising 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä