Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Ilmoittaudu 2v2 CSGO-turnaukseen ja voita HyperX Cloud Flight S -kuulokkeet

Onko sinulla siistein tiimin nimi? Siinä tapauksessa sinulla on hyvät mahdollisuudet voittaa palkintoja ennen kuin turnaus edes alkaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Jokin aika sitten aukaisimme <a href = "https://www.gamereactor.fi/uutiset/789803/Gamereactor+pidentaa+CSGOturnauksen+ilmoittautumisaikaa/"> rekisteröitymisen </a> uuteen 2v2 CS:GO -turnaukseemme, jonka ilmoittautumisaikaa pidensimme.

HQ

Nyt päätimme parantaa palkintosaalista entisestään. Tämä palkinto ei vaadi voittoa tosin, sillä se vaatii pelkän osallistumisen ja siistin tiiminimen. Sinä ja tiimitoverisi voitte nyt voittaa
upeat HyperX Cloud Flight S wireless kuulokkeet. Kahdet kuulokkeet jaetaan yhdelle pohjoismaiselle tiimille jo ilmoittautuineden sekä ennen sunnuntaita ilmoittautuvien kesken.

Voittokriteerit ovat yksinkertaiset - valitsemme tiimin jolla on paras nimi. Nimi voi olla hauska, älykäs, paras sanaleikki, tai yksinkertaisesti vain paras nimi. Klikkaa turnausivuamme ja osallistu tänään! Jos unohdit, niin jaossa on myös muita palkintoja:

Palkinnot:

1. sija:


  • € 1000

  • Kaksi HyperX Truly Wireless pakettia (Cloud Flight S kuulokkeet, Alloy Elite 2 näppäimistö, Pulsefire Dart hiiri ja Fury Ultra RGB hiirimatto)

2. sija (kummatkin voittajat):


  • HyperX Cloud Flight S kuulokkeet

  • Pulsefire Dart hiiri

  • Fury Ultra RGB hiirimatto

3. sija (kummatkin voittajat):


  • HyperX Cloud Flight S kuulokkeet

Suosittelemme myös osallistumisesta kiinnostuneita katsomaan menneitä turnauksiamme
Discordissa. Osallistumisen minimi-ikä on 13 vuotta, ja alle 16 vuotiaat osallistujat tarvitsevat vanhempiensa suostumuksen.

</em>

Counter-Strike: Global Offensive

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä