Suomi
Gamereactor
uutiset
Star Wars: The Old Republic

Ilmais-SWTORiin selvät rajoitteet

Maksamatta ei saa kaikkia tilaajien oikeuksia

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bioware on julkaissut tarkempaa tietoa Star Wars: The Old Republicin ilmaisversioon kuuluvista rajoitteista. Pelaajat saavat oikeuden esimerkiksi vain kolmeen Flashpoint- ja Warzone-tehtävään viikossa. Lisäksi ilmaispelaajien oikeutta elvyttää hahmonsa kesken tehtävän rajoitetaan viiteen kertaan. Kaikkea ei siis anneta ilmaiseksi.

Ilmaisversio ei kuitenkaan ole täysin rampa. Se tarjoaa - kuten jo aiemmin uutisoitiin - oikeuden pelata kaikilla hahmoluokilla ja kehittää hahmoaan tasolle 50 asti. Käytännössä tämä tarkoittaa mahdollisuutta kokea tarina täydessä mitassaan, mikä on oleellinen seikka Old Republicissa.

Bioware tavoittelee free to play -versiolla pelaajamäärien elpymistä. Tuottoa pyritään jatkossa hankkimaan paitsi edelleen säilytettävän kestotilausmahdollisuuden kautta myös myymällä viikon passeja rajoitusten poistamiseksi ilmaisversiosta.

Ilmaisversio julkaistaan näillä näkymin marraskuussa.

Star Wars: The Old Republic
Tarkastele listaa yksityiskohtaisemmin täältä.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Star Wars: The Old Republic nyt Steamissa

Star Wars: The Old Republic nyt Steamissa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Joskus se elämä on hienoa, ja joskus taas vähemmän hienoa. Nyt se on hienoa. Biowaren MMORPG Star Wars: The Old Republic julkaistiin vuonna 2011, ja vihdoinkin peli on...Ladataan seuraavaa sisältöä