Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

IBM ottaa etäsyyttä Overwatch Leagueen

Nyt on hyvä hetki arvioida uudelleen yhteistyön laatua.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Eilen Gamereactor uutisoi siitä, kuinka Kellogg's oli laittanut väliaikaisesti jäihin yhteistyönsä Overwatch Leaguen kanssa. Syynä ovat toki Activision Blizzardiin kohdistuneet syytökset ja oikeusjutut. Lisäksi muun muassa Coca-Cola, T-Mobile ja State Farm eivät anna toistaiseksi logojensa näkyä Liigassa.

Nyt vuorossa on IBM, joka on poistanut oman logonsa Liigasta ja sen lähetyksistä, kuten The Esports Observer kertoo. Ei ole tiedossa, aikooko IBM päättää kokonaan yhteistyön Overwatch Leaguen kanssa.

Overwatch
Photo: Overwatch League

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä