Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Hyvästi Philadelphia Fusion, hei Soul Inferno

Overwatch League -joukkue brändää uudelleen ennen kautta 2023.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka suurin osa Overwatch League -uutisista viime viikkoina on pyörinyt kokoonpanon lisäysten ja allekirjoitusten ympärillä, Comcast Spectator (Philadelphia Fusion -joukkueen omistajat) on ilmoittanut, että joukkue tekee vakavan muutoksen, kun se katsoo kohti kautta 2023.

Erityisesti franchising brändätään uudelleen, ja se tunnetaan nyt nimellä Soul Inferno, koska se jättää Philadelphian kaupungin taakseen ja siitä tulee toinen Etelä-Koreassa sijaitseva joukkue.

Syy tähän päätökseen johtuu yksinkertaisesti siitä, että joukkue on ollut enimmäkseen Soulissa pandemian alusta lähtien, ja nyt menestyäkseen parhaiten vuonna 2023 joukkue siirtyy pysyvästi, kun se tavoittelee mestaruuspokaalia.

"Kun valmistaudumme ensi kauteen, olemme arvioineet, kuinka voimme parhaiten kilpailla johdonmukaisella mestaruustasolla, ja olemme ymmärtäneet, että franchising-yhtiöllämme on parhaat mahdollisuudet menestyä Soulissa", sanoi Comcast Spectacorin toimitusjohtaja Dave Scott. "Olemme innoissamme voidessamme aloittaa tämän seuraavan luvun Soulin infernaalina, Ja tiimimme on ylpeä voidessaan edustaa nykyisiä ja tulevia fanejamme maailmanlaajuisesti."

Infernalin pääkonttori sijaitsee nyt T1: n pääkonttorissa Soulissa, ja mitä tulee sen uusiin logoihin, pelipaitoihin, kokoonpanoon ja niin edelleen, tämä kaikki paljastetaan tulevina viikkoina ja kuukausina.

On sanottava, että omistusta, johtoa ja tällä hetkellä allekirjoitettua työvuorolistaa ei muuteta tämän siirron jälkeen.

Overwatch 2
Photo: Overwatch League

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä