Suomi
Gamereactor
lifestyle

Hyundai rakentaa kuun mönkijää

Suunnitelmissa on käynnistää mönkijä vuonna 2027.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Hyundai Motor Group on lyöttäytynyt yhteen suurten korealaisten tutkimusryhmien kanssa tavoitteenaan kehittää ja laukaista kuumönkijä tämän vuosikymmenen loppuun mennessä. Kuten lehdistötiedotteessa todettiin, meille kerrotaan, että mönkijä on asetettu olemaan autonominen ajoneuvo, joka varustetaan kokoelmalla gadgeteja ja edistyneitä tekniikoita, jotka on tarkoitettu käsittelemään erilaisia hyötykuormia.

Mönkijässä on myös aurinkolataus, lämmönhallintajärjestelmät, säteilysuojaus, ja se pystyy kuljettamaan jopa 70 kg painavia laitteita, ja millaista aikataulua Hyundai tarkastelee tälle mönkijälle, mainittiin, että tavoitteena on saada ensimmäinen testiyksikkö vuoden 2024 toisella puoliskolla, ja käynnistää sitten oikea yksikkö vuonna 2027.

"Hyundai Motor Group on johdonmukaisesti ilmoittanut, että sen tavoitteena on laajentaa ihmisten ulottuvuutta ja ihmisten liikkuvuuskokemuksia", sanoo Yong Wha Kim, Hyundai Motorin ja Kian varatoimitusjohtaja ja tutkimus- ja kehityssuunnittelu- ja koordinointikeskuksen johtaja. "Kuuntutkimuksen liikkuvuuden kehittämismallin luominen ei heijasta vain tätä tavoitetta, mutta osoittaa myös, että pyrimme saavuttamaan konkreettisia tuloksia merkittävien haasteiden edessä. Mönkijän kehityksen myötä siirrymme maa-, meri- ja ilmaliikenteestä avaruusliikkuvuuteen."

Mönkijän odotetaan saavan töitä Kuun etelänavan alueelle suorittamaan kokoelman tieteellisiä tehtäviä.

Tämä on mainos:
Hyundai rakentaa kuun mönkijää
Hyundai


Ladataan seuraavaa sisältöä