Suomi
Gamereactor
lifestyle
Minecraft

Hyppää halfpipeen Minecraft radikaalilla Creeper BMX:llä

Valitettavasti pyörä on rakennettu vain lapsille.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Noudettavissa ja ostettavissa on paljon erilaisia videopelituotteita, mutta hyvin harvat ovat yhtä radikaaleja ja siistejä kuin tämä. Mojang on paljastanut Minecraft BMX pyörän, joka on varustettu kaikilla oikeilla doodadeilla ja tempuilla, jotka tekevät sinusta halfpipen kuninkaan.

Tämä sisältää rungon välillä 42-50-tuumainen, 16-tuumaiset pyörät, etujarrusatulan jarrut, vuoristoratajarrut, ketjusuojan, tapit hiottavaksi, ja jopa harjoituspyörät pistemäiselle BMX urheilijalle. Runko on myös muotoiltu muistuttamaan Creeperiä vihreällä ja mustalla värimaailmalla ja jopa Creeperin pehmoisella ohjaustankolaukulla, joka on kiinnitetty eteen.

Tärkein saalis näyttää olevan, että tämä pyörä on tehty vain lapsille, erityisesti 6-9 vuoden välillä, mutta tämän ei pitäisi estää sinua haluamasta lyödä halfpipea samalla tavalla, jos olet vähän (tai paljon) vanhempi.

Pyörää myydään Yhdysvalloissa hintaan 94 dollaria.

Tämä on mainos:
Minecraft

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Minecraft: Xbox 360 EditionScore

Minecraft: Xbox 360 Edition

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Minecraft on kaivanut tiensä vihdoin konsolille. Tero teki kaivoksissa pitkää päivää arviodakseen XBLA-uutuuden.

MinecraftScore

Minecraft

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Minecraft on nyt virallinen, valmis ja julkaistu, mutta se onnistuu lunastamaan näistä titteleistä vain kaksi.Ladataan seuraavaa sisältöä