Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | A Highland Song
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Wonder Woman 1984 (HBO Max)

   Huhun mukaan Wonder Woman 3 on kuopattu

   Myllerrys DC Comicsin elokuvaosastolla jatkuu.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto

   Warner Brosilla on tänä syksynä käynyt iso myllerrys, kun DC Comicsin elokuva- ja TV-sarjaprojekteja on kuopattu siellä sun täällä. Pomoiksi nimitettiin taannoin James Gunn ja Peter Safran, ja kaksikon johdossa mylläys sen kuin vain jatkuu.

   The Hollywood Reporter tietää nyt kertoa, että Wonder Woman 3 (eli siis jatko-osa rainalle Wonder Woman 1984) olisi kuopattu. Suunnitelmaa ei olisi vielä hyväksytty, mutta ohjaaja Patty Jenkinsille kumppaneineen olisi jo kerrottu, ettei heidän leffansa sovi tuleviin suunnitelmiin.

   Toisen ehdotuksen mukaan niin Man of Steel 2, Black Adam 2 kuin se uusi Aquaman-leffa olisi kaikki kuopattu. On silti painotettava, ettei ehdotusta ole vielä hyväksytty.

   Selvää on kuitenkin, että James Gunn ja Peter Safran haluavat putsata pöydän vanhasta ryönästä mahdollisimman tarkasti ennen uuden aloittamista.

   Wonder Woman 1984 (HBO Max)
   HQ

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   0
   Wonder Woman 1984

   Wonder Woman 1984

   ELOKUVA-ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

   Miten voikin jatko-osa näin pahasti epäonnistua? Edes hyvä Blu-ray-julkaisu ei pelasta tilannetta.   Ladataan seuraavaa sisältöä