Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Huhun mukaan Miami Dolphins ostaa paikan Overwatch Leaguesta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Reportteri ja podcastaaja Richard Lewis väittää lähteidensä kertoneen, että Miami Dolphinsin ja New England Patriotsin omistajat Stephen Ross ja Robert Kraft olisivat ostaneet miljoonilla dollareilla paikan Overwatch Leaguesta.

Huhu ei kerro siitä, aikovatko he kipailla olemassa olevien brändiensä alla, vai kenties luoda jonkin uuden. Lisäksi tiedon mukaan diili olisi tehty suoraan Bobby Kotickin kanssa.

Lewisin toisen lähteen mukaan aiemmin levinnyt tieto Overwatch Leaguen jopa 720 miljoonan dollarin tuotoista on vain vitsi.

Aika näyttää, miten Overwatch League kehittyy.

Overwatch
Photo: Miami Dolphins

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä