Suomi
Gamereactor
uutiset
Kid Icarus: Uprising

Huhun mukaan Kid Icarus suuntaa Nintendo Switchille

Nintendo 3DS:n Kid Icarus: Uprising olisi saamassa uusitun version.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nintendo on kohonnut aivan uudenlaiseen suosioon Nintendo Switchillä. Moinen on tarkoittanut sitä, että vanhempien konsoleiden pelejä on julkaistu uudelleen ehostettuina versioina Switchille. Gaming Bolt tietää kertoa huhuista, joiden mukaan Nintendo 3DS -käsikonsolin vuonna 2012 julkaistu peli Kid Icarus: Uprising olisi matkalla Switchille uutena versiona.

Huhuilija Zippon mukaan Kid Icarus: Uprisingin alkuperäistä kehittäjää Sora Ltd -firmaa ei enää ole, joten Switch-version kehityksen hoitaisi Bandai Namco.

Huhuiltu remasterointi olisi tulossa ulos joskus vuonna 2023. Pelin kankeaa ohjausta olisi laitettu uusiksi, ja tietenkin grafiikkaa parannettu.

Oi niitä aikoja... ensimmäinen Kid Icarus julkaistiin klassiselle NES-konsolille taianomaisena vuonna 1987.

Kid Icarus: Uprising

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Kid Icarus: UprisingScore

Kid Icarus: Uprising

ARVIO. Kirjoittaja Christian Gaca

Kid Icarus -sarjan edellisestä osasta on ehtinyt kulua jo yli 20 vuotta. Jatko-osalle asetetut odotukset ovat ajan mittaan kasautuneet, mutta Nintendo osoittaa kykenevänsä tekemään kunniaa sarjan perinnölle.

0
Kid Icarus fanien uudelleen tekemänä

Kid Icarus fanien uudelleen tekemänä

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Faniprojekteilla on tapana päätyä deletoiduiksi ainakin jossain vaiheessa, mutta se ei estä ihmisiä yrittämästä. Tällä kertaa työn alla on ollut klassisen Kid Icarus...



Ladataan seuraavaa sisältöä