Suomi
Gamereactor
uutiset
Genshin Impact

Huhun mukaan Genshin Impact saattaa olla tulevan Switch Pro -konsolin yksinoikeus

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Genshin Impact on saavuttanut suuren menestyksen PC:llä, mobiililaitteilla ja Playstationilla. Nintendo Switchin versio julkistettiin tammikuussa 2020, ja sen piti olla "tulossa pian". Sen jälkeen ei ole tapahtunut mitään.

Nyt sitten Twitterissä Genshin Report tietää kertoa, että Switchin versio julkaistaan "tänä vuonna". Kehittäjät ovat kohdanneet ongelmia johtuen "tehottomammasta laitteistosta". Mielenkiintoista on kuitenkin lisäys, jonka mukaan Genshin Impact saattaa olla Nintendo Switch Pro -konsolin yksinoikeus.

"Likely sometime this year. There have been issues with the weaker hardware. --- It might get pushed back further, though, or made into a Switch Pro exclusive."

Tuunattu Nintendo Switch Pro on tällä hetkellä vain huhuiltu laite, eikä Nintendo ole asiasta mitään julkistanut. Tällainen lipsautus lisää entisestään pökköä pesään sen suhteen, että "Switch Pro" todellakin on tulossa. Ehkä.

Genshin Impact

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Tässä on Genshin Impactin Aloy

Tässä on Genshin Impactin Aloy

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Gamescom Opening Night Live! -lähetyksessä paljastui, miltä Horizon: Zero Dawnin Aloy näyttää Genshin Impactin versiona. Noin lyhyesti sanottuna söpöyttä on mukana...Ladataan seuraavaa sisältöä