Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Resident Evil 4 (2004)

Huhun mukaan Capcomilla työn alla uusittu Resident Evil 4

Siis ei Code Veronicaa?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Uusiksi tehdyt Resident Evil 2 ja Resident Evil 3 ovat olleet menestyksiä. On siis luultavaa, että Capcom jatkaa vastaisuudessakin tällä uusintaversioiden tiellä. VGC tietää nyt huhuilla, että seuraava uusintaversio olisi Resident Evil 4. Tiedot ovat kuulemma peräisin joltakin projektia lähellä olevalta taholta.

Jos näin, on valinta jokseenkin kummallinen. Resident Evil 4 on vieläkin melko moderni kolmannesta persoonasta pelattava pyssyttely, ja lisäksi peli on julkaistu vuosien saatossa ties kuinka monta kertaa uudelleen melkein kaikille mahdollisille alustoille. Paljon mielekkäämpi valinta seuraavaksi uusintaversioksi olisi ollut Code Veronica.

Saapa nähdä, onko huhuissa mitään perää.

Resident Evil 4 (2004)

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Resident Evil 4 seuraavaksi VR-muotoon

Resident Evil 4 seuraavaksi VR-muotoon

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Capcom piti viime yönä Suomen aikaa tiedotustilaisuuden Resident Evilistä. Ilmassa oli toiveita Resident Evil 4:n uusitulle versiolle. Toisin kävi, mutta vain osittain....Ladataan seuraavaa sisältöä