Suomi
Gamereactor
uutiset
Anthem

Huhun mukaan Anthemin kohtalo päätetään tällä viikolla

Piukat paikat

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Biowaren live service -peli Anthem julkaistiin 22. helmikuuta 2019, ja huonostihan siinä kävi. Kehittäjät muuttivat palautteen perusteella suunnitelmiaan keskittyen lisäsisällön sijaan pelin pohjan parantamiseen.

Sittemmin nykyisin Bloombergillä vaikuttava toimittaja Jason Schreier kertoi EA:n ja Biowaren aikovan tehdä pelin "kokonaan" uusiksi hieman samaan malliin kuin No Man's Sky ja Final Fantasy XIV: A Realm Reborn aikoinaan. Nyt saattaa käydä niin, ettei moista projektia saatetakaan loppuun.

Schreier on julkaissut uuden raportin, ja kaikkiaan kolmen lähteen mukaan EA:n johto kokoustaa tällä viikolla päättäen siitä, kannattaako Anthemiin enää kipata rahaa, vai kannattaisiko varat suunnata mieluummin uuteen Dragon Ageen ja Mass Effectiin.

Schreierin lähteiden mukaan EA:n pitäisi ainakin kolminkertaistaa Anthem-työryhmän koko, joka on tällä hetkellä noin 30 henkeä.

Saapa nähdä, miten Anthemin käy.

Anthem

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
AnthemScore

Anthem

ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

Anthemin vakuuttava potentiaali kärsii lajityyppinsä lainalaisuuksista

0
Anthemin luova ohjaaja jätti Biowaren

Anthemin luova ohjaaja jätti Biowaren

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Biowaren live service -nimike Anthem julkaistiin helmikuussa 2019, ja vastaanotto ei ollut ylistävä. Sittemmin ryhdyttiin puuhaamaan koko pelin uusiksi käynnistävää isoa...Ladataan seuraavaa sisältöä