Suomi
Gamereactor
lifestyle

Huhu: Samsung Galaxy Ring paljastetaan heinäkuussa

Puettavan laitteen sanotaan olevan uusin terveyskeskeisten tuotteiden sarjassa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Henkilökohtaisen terveysteknologian teollisuus on yhä suositumpi. Jonkin aikaa tämä näytti pyörivän pääasiassa älykellojen ympärillä, jotka voisivat kertoa sinulle kehosi terveydestä, mutta tästä on sittemmin kehittynyt koko joukko alueita, mukaan lukien tekniset vaa'at, älykkäät wc: t ja paljon muuta. Samsung esittelee pian myös uudentyyppisen puettavan laitteen, joka pystyy jälleen ilmoittamaan sinulle kehon toiminnoista, paitsi sovittamalla vain sormesi ympärille.

Samsung Galaxy Ring -nimellä tunnettu laite vahvistettiin äskettäin todelliseksi, ja se pystyy mittaamaan verenkiertoa ja käyttämään EKG-toimintoja sykkeen seuraamiseen ja sydän- ja verisuoniongelmien havaitsemiseen.

Vaikka tuotetta ei ole vielä täysin paljastettu, Android Authorityn uusi raportti on väittänyt, että Ring esitellään kokonaisuudessaan Samsung Unpacked -tapahtumassa, joka on suunniteltu heinäkuun toiselle puoliskolle. Tämä on oletettavasti myös paikka, jossa Z Fold ja Z Flip puhelimien seuraava iteraatio julkistetaan.

Ring julkaisupäivää ei mainittu, mutta Samsung on aiemmin todennut pyrkivänsä vuoden 2024 ikkunan toiselle puoliskolle, mikä saa tämän ilmoituksen näyttämään entistä tarkemmalta.

Tämä on mainos:
Huhu: Samsung Galaxy Ring paljastetaan heinäkuussa


Ladataan seuraavaa sisältöä