Suomi
Gamereactor
uutiset

Huhu: Oculukselta edulliset itsenäiset VR-lasit

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Oculuksen uumoillaan kehittävän uusia VR-laseja, jotka toimisivat muista laitteista riippumattomasti ja maksaisivat vain 200 dollaria. Laadultaan ne sijoittuisivat huipputasoisen Riftin ja älypuhelinta tarvitsevan Gear VR:n välimaastoon.

Bloomberg Technologyn tietojen mukaan uusissa laseissa - koodinimeltään Pacific - käytettäisiin Snapdragon-mobiiliprosessoria, jonka myötä elokuvien katsominen ja pelien pelaaminen onnistuisi ilman älypuhelimen tai tietokoneen läsnäoloa.

Toisin kuin Rift, uudet lasit eivät kuitenkaan kykenisi paikantamaan käyttäjää todellisessa ympäristössään. Lasit valmistettaisiin yhdessä kiinalaisen Xiaomin kanssa, ja julkaisu ajoittuisi ensi vuoteen.

Oculus kehittää myös täysiveristä Riftin seuraajaa, mahdollisesti johdottomassa muodossa, mutta sen odotetaan sijoittuvan high-end-hintaluokkaan ja edellyttävän edelleen tietokonetta kaverikseen.

Liekö sitten sattumaa vai varastontyhjennystä ennen uutuuksia, mutta Oculus laski hiljattain Rift-aloituspaketin hintaa 449 euroon.

Huhu: Oculukselta edulliset itsenäiset VR-lasit
Kuvassa Samsungin ja Oculuksen yhteistyössä kehittämä Gear VR.


Ladataan seuraavaa sisältöä