Suomi
Gamereactor
uutiset
Ratchet & Clank: A Crack in Time

Huhu: Lisää Ratchet & Clankia

Ääninäyttelijä vihjaa uudesta pelistä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Insomniac Gamesin huhutaan kehittävän Resistance 3:n sijaan uutta Ratchet & Clank -peliä. Asiasta vihjaa Clankille äänensä lainannut David Kaye Shogun Gamerin haastattelussa.

Kaye näyttelee myös Resistance-sarjan päähenkilöä Nathan Halea, mutta haastattelussa näyttelijä antaa vaikutelman, ettei Resistance 3 ole prioriteettilistan kärjessä.

"Enpä tiedä Natesta", Kaye toteaa kysymykseen uudesta Resistance-roolista.

Sen sijaan tekeillä on lisää tasohyppelyä: "Insomniacilta on aina tulossa mielenkiintoisia projekteja. Työstämme parhaillaan lisää R&C:tä."

Resistance 3:n uumoiltiin aiemmin olevan kehitteillä jo ensi vuoden alkupuoliskolle, mutta huhu näyttäisi olevan ristiriidassa Kayen kommenttien kanssa.

Insomniac on virallisesti vahvistanut työstävänsä vain uutta pelisarjaa EA:lle. Ratchet & Clankista ja Resistancesta poiketen uutukainen on tarkoitettu PlayStation 3:n lisäksi Xbox 360:lle.

Ratchet & Clank: A Crack in Time

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Ratchet & Clank: A Crack in TimeScore

Ratchet & Clank: A Crack in Time

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

A Crack in Timessa on hykerryttävän hyvä lauantai-aamun piirrettyjen henki, pelaaminen on penteleen hauskaa, eikä hymy kaikkoa huulilta missään vaiheessa.

1
Haastattelussa Insomniac ja TJ Fixman

Haastattelussa Insomniac ja TJ Fixman

ARTIKKELI. Kirjoittaja Annakaisa Kultima

Anna-Kaisa otti käsittelyyn Insomniacin digivelhon ja pelinkirjoittajan: TJ Fixman kertoo, millä eväillä taistelupari Ratchet & Clankin viimeisin seikkailu on tehty.Ladataan seuraavaa sisältöä