Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

Huhu: League of Legends Championship Series saa formaatin uudistuksen uudelleen vuonna 2024

Riot Games ei vain näytä saavan tätä liigaa oikein.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jostain syystä Riot Games ei vain tunnu keksivän, miten tuoda kilpailukykyinen League of Legends faneille Pohjois-Amerikassa. Fanit, pelaajat, analyytikot ja muut arvostelevat aina League of Legends Championship Series:ää (LCS), ja vaikka se on vasta äskettäin saanut uudistuksen, uusi huhu on ehdottanut, että LCS uudistetaan uudelleen vuonna 2024.

Kuten analyytikko MonteCristo mainitsi Summoning Insight-podcastissa (kiitos, Dexerto), mainittiin, että LCS siirtyy johonkin enemmän samanlaiseen kuin mitä EMEA Championship on tehnyt kaudella 2023.

Tämä tarkoittaa enemmän pelejä ja ylimääräisiä turnauksia, mutta lyhyempiä sarjoja vuoden aikana, ja jos tämä lopulta toteutuu, se viittaa myös siihen, että Riot Games näkee myös LEC:n formaattiuudistuksen onnistuneena.

Riot ei ole vielä tehnyt virallisia ilmoituksia tästä asiasta, joten toistaiseksi meidän on vain odotettava ja katsottava, toteutuuko se.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä