Suomi
Gamereactor
uutiset
Assassin's Creed IV: Black Flag

Huhu: Assassin's Creed IV: Black Flag -pelin Remake-versio on tulossa

Ubisoft ei pelkästään palaa juurille Assassin's Creed Miragen kanssa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ubisoft on tehnyt erittäin selväksi, että Assassin's Creed on sen suosikkisarja nykyään. Tiedämme jo, että Assassin's Creed Mirage tulee lokakuussa ennen kuin Assassin's Creed Codename Red, Assassin's Creed Codename Jade, Assassin's Creed Codename Hexe ja Assassin's Creed Nexus VR odottavat horisontissa. Palaamme jopa rakastettuun ympäristöön, mikäli kaikki sujuu suunnitelmien mukaan.

Kotakun Ethan Gach on kuullut kahdesta lähteestä, että Ubisoft työstää Assassin's Creed IV: Black Flagin uusintaversiota. Pääteemana on Edward Kenwayn tapaus, mutta peli sisältää myös paljon meritaistelua ja tutkimista, jos et muistanut tätä. Voin vahvistaa tämän jossain määrin, mutta lähteet kertovat, että projekti on kovin varhaisessa vaiheessa. Pelintekijät eivät ole vielä päättäneet, tuleeko siitä suora uudisversio vai onko se "äärimmäisen inspiroitunut" Black Flagista.

Yksi asia on kuitenkin tärkeää huomata ennen äänekästä juhlimista, sillä Ubisoft Singapore, sama studio, joka kehittää Skull and Bonesia nykyään, on asetettu yhdeksi nimikkeen johtavista studioista. Vaihtoehtona se on toki melko sopiva tulevaa peliä ajatellen, sillä monet pitävät Black Flagin laivastosta, mutta Skull and Bonesin tekeminen ei ole kuitenkaan sujunut aivan ongelmitta. Joka tapauksessa uusi Assassin's Creed: Black Flag on vielä vuosien päässä, mikäli se edes näkee päivänvalon.

Kerro ajatuksiasi - mitä tähän "remake-versioon" pitäisi muuttaa ja parantaa, ja mihin Ubisoftin ei pitäisi koskea siinä.

Assassin's Creed IV: Black Flag

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä