Suomi
Gamereactor
uutiset
Aquaman and the Lost Kingdom

Huhu: Aquaman ja The Lost Kingdom poistaa Batmanin kolmannen uudelleenkuvauksen jälkeen

Siinä piti ensin olla Michael Keaton, sitten Ben Affleck ja nyt ei kumpikaan heistä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kolme kuukautta sitten Warner Bros. Discovery ilmoitti, että Aquaman and The Lost Kingdom -elokuvan ensi-ilta lähestyy. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että asiat olisivat sujuneet mutkattomasti sen jälkeen, kun pääkuvaus valmistui tammikuussa 2022.

The Hollywood Reporter väittää Aquaman and The Lost Kingdomin saattaneen äskettäin päätökseen kolmannen kuvauskierroksensa toisen pääroolivalinnan jälkeen, testikatsojien annettua aikaisempaakin huonompia arvosteluja. Ongelmien laatu ei ole tiedossa, mutta yksi henkilö väitti tarinan selkeyden olevan yksi niistä. Se ei myöskään ole ainoa muutos.

Heidän lähteensä mukaan elokuvan uusin leikkaus ei sisällä Batmania. Alkuperäinen suunnitelma oli saada Michael Keatonin versio hahmosta esiintymään, mutta hänet korvattiin uudelleenkuvausten jälkeen, kun Ben Affleck vastaanotti roolin viime vuonna. Sitten Aquaman ja The Lost Kingdom viivästyi jälleen, mikä tarkoittaa, että se debytoi The Flashin jälkeen, asettaen Affleckin esiintymisen kyseenalaiseksi. Lähteiden mukaan DC:n päämiehet James Gunn ja Peter Safran eivät pidä tästä viittauksesta elokuvauniversumiin, joka on ymmärrettävää. Emme kuitenkaan todennäköisesti näe Keatonia tai Affleckia Batmanina Aquaman and The Lost Kingdom -elokuvassa. Joka tapauksessa, aika näyttää, onko kolmas kerta yhtä kuin charmikkaan Jason Momoan toinen itsenäinen elokuva Arthur Currynä.

Aquaman and the Lost Kingdom

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä