Suomi
Gamereactor
uutiset

Huhu: Amazon irtisanoo The Rings of Powerin luojat

Alan veteraani väittää tietävänsä lähteitä, jotka viittaavat siihen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

On vaikea kiistää, etteikö Taru sormusten herrasta: The Rings Of Power olisi epäonnistunut. Se oli kaikkien aikojen kallein tuotettu tv-sarja maailmassa, mutta sarjan varsinainen viimeistely on puuttunut. Sekä fanit että kriitikot ovat joko tyrmänneet sarjan, pilkanneet sitä, tai pahimmassa tapauksessa vain kohauttaneet olkapäitään sille. Tämä tuskin on jäänyt Amazonin johtajilta huomaamatta. Nyt huhutaan suurista muutoksista toiselle kaudelle ja sen jälkeiselle ajalle, jolloin sarjan luojat J.D. Payne ja Patrick McKay saisivat lähtöpassit sarjasta.

Spekulaatio alkoi Midnight's Edgen äskettäisestä jaksosta, jossa alan veteraani Chris Gore kertoi, mitä hän oli kuullut kontakteiltaan.

"I heard from someone who has a connect at Amazon that - if you wanna know - that effectively, they're going to be retooling".

"And [Payne and McKay] are more than likely...they're not gonna be publicly fired, but their role will be reduced."

"Potentially just remaining in the writers room," he added, "but my understanding is they're looking for more experienced showrunners."

"Amazon is well aware of the problems".

"And what they're doing behind the scenes is they're freaking out that this was more of a failure than could have been anticipated."

Alusta asti oli puhdasta hulluutta ottaa mukaan kokemattomia sarjatuottajia, mutta toivottavasti Amazon voi silti pelastaa uppoavan laivan, jotta se ei vajoaisi pinnan alle. Erot ovat tulleet vielä selvemmiksi samanaikaisesti julkaistussa House of the Dragonissa - sarjassa, joka on nauttinut valtavasta menestyksestä - toisin kuin The Rings of Power, jonka pisteet ja arvosanat ovat kirjoittamishetkellä 39 % Rotten Tomatoes -sivustolla ja vain 2,5 Metacriticissa.

Mitä muutoksia Amazonin on mielestäsi tehtävä pelastaakseen The Rings of Powerin, ja mitä olet pitänyt ensimmäisen kauden sisällöstä?

Huhu: Amazon irtisanoo The Rings of Powerin luojat


Ladataan seuraavaa sisältöä