Suomi
Gamereactor
uutiset
The Last of Us (HBO Max)

Huhu: Abbyn rooli lukittu The Last of Us -sarjan 2. kaudelle

Kaitlyn Dever nähtäneen sarjan toisen kauden antagonistina.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

The Last of Us -kausi 2 on saattanut löytää Abbynsä. Kaitlyn Dever voisi esittää odotetuinta lisäystä ohjelman toiselle kaudelle. Ainakin näin sanoo alan sisäpiiriläinen Jeff Sneider, joka uskoo HBO:n saaneen "Dever-kuumeen."

Fanit saattavat hyväksyä Deverin Abbyksi hieman epäröivin mielin, sillä yksi vilkaisu näyttelijään kertoo meille, ettei hän ole niin raikas ja fyysisesti vaikuttava kuin pelin Abby. Voi kuitenkin olla niin, että live-action-show jatkuu vielä pitempään, joten tarvitaan erilainen lähestymistapa antagonistiin.

Deverille annettiin alun perin Ellien rooli elokuvassa The Last of Us. Hän ei kuitenkaan onnistunut roolin täyttämisessä, mutta jos näemme hänet Abbynä, voi olla, että häntä käytetään heijastamaan Ellieä ja näyttämään, kuinka maailmanloppu koskettaa kaikkia.

Joka tapauksessa odotamme virallista ilmoitusta ennen kuin joko innostuisimme tai suuttuisimme Deverin valinnasta. Sneider raportoi, että Dever neuvottelee parhaillaan Abbyn roolista. Aiemmin showrunner Craig Mazin sanoi, että Abbyn rooli oli lähestulkoon kiveen hakattu ennen kuin kirjoitus- ja näyttelijälakot tapahtuivat, joten ehkä nämä neuvottelut ovat jatkuneet jo jonkin aikaa.

The Last of Us (HBO Max)

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä