Suomi
Gamereactor
uutiset
Uncharted 2: Among Thieves

Hugh Jackmanista Nathan Drake?

Tuottajien suosikki, sanoo North

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nathan Draken äänestä vastaava näyttelijä Nolan North on paljastanut, että vaikka hän itsekin mielellään näyttelisi mieluusti Nathan Draken roolin tulevassa Uncharted -elokuvassa, todennäköisemmin roolissa tullaan näkemään Hugh Jackman.

"Jackman on se tyyppi, jonka haluaisin roolissa nähdä. Ja luulen että tuottajatkin haluaisivat, koska hänellä on se kovis pintameininki, mutta selvästikin paljon tapahtuu myös silmien takana. Paljon tunnetta ja herkkyyttä karussa paketissa, ja hänellä on ilmiömäinen koomisen ajoituksen taju. Mahtava näyttelijä," North kertoo. "Haluaisin vain itsekin jonkin roolin elokuvasta, että pääsisin tekemään töitä Hughin kanssa."

Fanisuosikki Draken rooliin on alusta asti ollut Firefly TV-sarjasta tuttu Nathan Fillion, pitkälti siksi että miehen pärstävärkki kävisi kuin nakutettu.

Uncharted 2: Among Thieves

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Uncharted 2: Among ThievesScore

Uncharted 2: Among Thieves

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Innovaatiosta ei Nathan Draken toista seikkailua voi syyttää, mutta haittaako se jos puitteet ovat näin kertakaikkisen upeat? Naughty Dog tarjoaa pelikansalle taas silmäkarkkia koko rahalla.Ladataan seuraavaa sisältöä