Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Houston Outlawsin Jake eläköityy ammattimaisesta Overwatchista

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jacob 'Jake' Lyon on Overwatchin pelaaja, joka on pelannut Houston Outlawsissa vuodesta 2017. Nyt hän on kertonut Twitterissä eläköityvänsä ammattimaisesta Overwatchista. Hän harkitsee vakavasti myös suoratoistamisen lopettamista.

"I've sacrificed relationships, sleep, and SO much time to become a professional player. Despite the sacrifices, though, I do not regret chasing down my childhood dream. The chance to compete at the highest level among the best players on the planet was worth it all. I think I would have always regretted not giving it my 100% best possible effort had I gone a different direction with my life or, worse, given esports less than my best attempt. That said, I've changed a lot as a person since the start of my journey."

Overwatch
Photo: Overwatch League

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä