Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Houston Outlaws rekrytoi Coolmattin General Manageriksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Houston Outlaws on valinnut uuden General Managerin. Uusi kyky korvaa Matt "flame" Rodriguezin, joka lähti nostelemaan joukkueesta maaliskuussa. Tämä uusi kyky on entinen Outlaws-veteraani ja joukkueen entinen logistiikkamanageri Matt "Coolmatt" Iorio.

Coolmatt on ollut mukana Houston Outlawsissa alusta alkaen, ja aloituskokoonpanossa hän pelasi "flex tankin" roolia. Uusi General Manager kommentoi tehtäväänsä Twitterissä.

"It seems like the perfect moment to take our western franchise to the next level and solidify its legacy as a team destined to win."

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä