Suomi
Gamereactor
uutiset
Tiger Woods PGA Tour 10

Horjuuko EA:n usko Tigeriin?

Kyselevät kuluttajien reaktiota, ainakin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EA Sports on ilmaissut uskovansa yhä Tiger Woodsin ja studion yhteistyöhön, mutta onko julkaisija yhtä luottavainen kuin mitä vaikuttaa? Monet sponsorit ovat hylänneet golf-tähden joulukuisen seksiskandaalin takia, ja nyt näyttää siltä, että toisaalla myös EA kartoittaa kuluttajien reaktioita Woodsia ympäröivään kohuun.

Tarkkasilmäisen Kotakun lukijan bongaama nettikysely kartoittaa ensin yleistä suhdetta urheilupeleihin, mutta sitten heittää eteen myös pari hyvin täsmäkohdistettua kysymystä:

"EA SPORTS mades a Tiger Woods video game. Has the controversy made your impressions of EA SPORTS more or less favorable, or has it had no impact?"

"Has the controversy made you more or less likely to buy a Tiger Woods related video game in the future?"

Alkuvuodesta EA Sportsin Peter Moore kertoi blogisaan, että Tiger Woods valittiin pelisarjan nokkamieheksi ilmiömäisen pelitaitonsa takia, eivätkä golftähden yksityiselämässään tekemät virheet ole mikään syy muuttaa tätä.

Tiger Woods PGA Tour 10

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Tiger Woods PGA Tour 10Score

Tiger Woods PGA Tour 10

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Wii MotionPlus -lisäpalikan myötä Tiger Woods 10:n pelattavuus ja pelinautinto kohoavat käsittämättömiin sfääreihin.Ladataan seuraavaa sisältöä