Suomi
Gamereactor
artikkelit
Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West -vaatteet (2022)

Katu-uskottavasti kesää kohti pukemalla Playstationin viimeisintä hittipeliä päälle.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
Horizon Forbidden WestHorizon Forbidden West

Horizon Forbidden Westin kerätessä ylistystä kaikkialla Playstation luonnollisesti hyödyntää tilannetta parhaansa mukaan. Markkinoille on ilmaantunut läjä peliaiheista päällepantavaa, ja vaikka tarjolla ei ole ihan niin villiä ja vapaata asustetta kuin Aloylla, valikoima kattaa kaikenlaista paidoista sukkiin. Testaamani huppari, urheilutakki sekä lippis ovat ainoastaan markkinointimateriaalia, eivätkä ole valitettavasti myynnissä. Tästä huolimatta antavat ne silti hyvän kuvan Playstationin vaatteiden laatu- ja tyylisuunnasta. Täältä tullaan katu-uskottava kesä!

Lippis tuntuu heti kädessä laadukkaalta. Pääosion paksu kangas tuntuu jykevältä, ja snapback-lukitus niskassa sisältää tarpeeksi säätöä eri kokoisille päille. Jämäkän tekstiilin pohjalta itse lipan pehmeämpi materiaali yllättää. Suorana olevaa lippaa pystyy taivuttamaan varsin helposti kaarelle näin halutessaan. Pelin nimi Aloyn kuvan kanssa on painettu valkoisella pääosion etuosaan.

Horizon Forbidden West
Tämä on mainos:

Tyylikkääseen ja pelin nimeä kantavaan muovipussiin taiteltu huppari ei ole tehty tyypillisestä, paksummasta kankaasta vaan se on ennemminkin kevyempi kevätpusakka, jonka yhtenäistä etuosaa yhdistää kengurutasku vatsan alueella. Huppu on miellyttävän iso ja hyvin muotoiltu peittäen pään kokonaisuudessaan, ja alas laskettuna näyttää jykevältä niskassa. Ollakseen kokoa XL väljän mallinen huppari on juuri sopivan kokoinen minulle, mikä tulee pienenä yllätyksenä. Nimittäin 180 sentin pituisena ja 84 kiloisena käytän yleensä kokoa L.

Näyttävän sininen ja peliaiheisesti koristeltu muovitasku kätkee sisäänsä urheilutakin. Urheilutakin ohut, kahiseva kangas on yllättävän sähköinen. Valokaaret iskevät ja rapina kuuluu, kun takkia sovittaa päälleen. Vetoketjullinen takki tuntuu miellyttävältä päällä ja on oiva valinta lenkille suojaisan materiaalinsa ja kevyen olemuksensa takia. Esimerkiksi sadetta takin materiaali kestää varsin hyvin jättäen pisarat pinnalle ja pitäen sisäpuolen kuivana. XL-koko tosin on sen verran pieni, että hihat peittävät noin puolet ranteistani ja kädet ylhäällä takki nousee paljastaen vatsan.

Horizon Forbidden West

Jokaisen saamani vaatteen hallitseva väri on musta. Ainaisessa muodissa oleva väri sopii yhteen oikeastaan kaikkien muiden värien kanssa ja antaa hyvää ryhtiä pitäjälleen. Urheilutakki ja huppari ovat tyylitelty samalla tavalla laittaen pelin nimen pienellä rintakehän vasempaan yläkulmaan ja koristellen selkäosan peliaiheisella isolla logolla. Vaikka hupparin yksinkertaistettu kolmiologo selässä on näyttävä, on urheilutakin selkäpuolen kuva pelin keulakuvaksi nousseesta norsusta todellinen katseenvangitsija. Harmillisesti jokainen kuva on pelkästään painettu broderaamisen sijaan, joten kuvien kestävyyttä pesussa voi vain arvailla.

Tämä on mainos:
Horizon Forbidden WestHorizon Forbidden West

Horizon Forbidden Westin ollessa todella värikäs peli, markkinointivaatetus on jättänyt hieman potentiaalia hyödyntämättä pelkän mustan värin kanssa. Niin takin kuin hupparinkin sisävuori on tosin koristeltu näyttävin peliaiheisin symbolein, mikä on loistava ja laadukas yksityiskohta. Tämän olisi toivonut ulottuvan myös ulkopuolellekin vaatetusta. Playstationin verkkokaupassa olevat vaatteet hyödyntävät kuitenkin pelin eloisaa ilmettä kaikissa sateenkaaren väreissä ja monipuolisin pelikuvioin jokaisen pitäjänsä makuun. Valintoja kaupassa on moneen lähtöön vaatteiden lisäksi myös erilaisissa tavaroissa, ja hinnatkin tuntuvat olevan hyvin linjassa normaalikauppojen tuotteiden kanssa.

Horizon Forbidden Westin lisäksi nettikaupassa on myynnissä asusteita muidenkin Playstationin hittipelien nimissä. Kattavassa valikoimassa riittää läpikäymistä ilahduttamaan vaativammankin keräilijän ja fanin tarpeita. Itse ainakin tiedän, mistä haalia seuraavat viralliset kausivaatteet ja keräilytavarat.

Ostoksille pääset täällä.

Horizon Forbidden West
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä