Suomi
Gamereactor
guide
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy-opas: Vinkkejä taikurioppilaille

Tässä on muutamia hyödyllisiä vinkkejä, joiden avulla saat kaiken irti jokaisesta uudesta askeleesta maailman kuuluisimmassa maagisessa koulussa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ei ilman viiveitä ja kiistaa sosiaalisessa mediassa, Hogwarts Legacy on jo monien pelaajien käsissä pelin Deluxe Edition myöntämän Early Access: n ansiosta. Kaikkien muiden pelaajien on odotettava perjantaihin 10. helmikuuta tai uudempiin PS4-, Xbox One- ja Nintendo Switch-versioihin, jotka saapuvat huhtikuussa ja heinäkuussa.

Monet uudet opiskelijat tulevat siis Hogwarts School ja koko avoimen maailman seikkailuun, jonka Avalanche Software on luonut, kuten kerroimme sinulle review. Jotta et juoksentelisi ympäriinsä kuin päätön kana (mistä Nearly Headless Nick pitäisi), olemme koonneet tämän oppaan tärkeistä vinkeistä, joiden avulla saat kaiken irti Hogwarts Legacy:n jokaisesta sekunnista ja etenet pelissä helposti.

Se on spoileriton opas tarinaan, joten voit lukea sen ilman pelkoa, vaikka et olisi aloittanut pelaamista - anna taikuuden alkaa!

Hogwarts Legacy
Tämä on mainos:

1. Hogwarts:ssa on vain yksi ensimmäinen päivä, joten ota siitä kaikki irti

Professori Weasleyn lainaus (kyllä, nuo Weasleyt) on ensimmäinen neuvo, jonka annamme sinulle pelin pelaamiseen, ja se on tutkia koulun jokaista nurkkaa pelin ensimmäisinä hetkinä. Heti kun saavut kouluun, apulaisrehtori Weasley antaa sinulle Hogwarts Field Guide, käsikirjan, jonka avulla voit seurata paikkoja, sijainteja, laitteita, taitoja ja inventaariota, jotka olet kerännyt Hogwarts Legacy. Jotta voit edetä pelissä, sinun on tasoitettava kokemustasi, ja helpoin ja nopein tapa saada se pelin alussa on hakea Field Guide: n sivut, jotka on piilotettu ympäri koulua, Hogsmeadea ja ympäröivää aluetta.

Suurin osa sivuista saadaan Revelio-loitsun kautta, mutta toiset vaativat Accion, Confringon tai Levioson. Nämä loitsut avataan tarinassa, joten pysähdy aika ajoin ja ole vuorovaikutuksessa sinisellä merkittyjen esineiden kanssa käyttäessäsi Reveliota. Toinen temppu, jos kuulet kellon äänen, on, että lähellä on aina salaisuus.

Hogwarts LegacyHogwarts Legacy

2. Seuraa Merlinin polkua

Siihen on syynsä, miksi hän oli historian kuuluisin velho. Merlin oli myös Hogwarts: n opiskelija, ja hän jätti perintönsä (ei koskaan paremmin sanottu) Hogwarts Vale: n alueelle yksinkertaisten palapelien muodossa, joissa meidän on tuhottava esineitä, kannettava tulikärpäsiä merkittyihin kiviin tai heitettävä valtavia lohkareita ja upotettava ne kivireikiin. Mikä tahansa se onkin, palkinto on vaivan arvoinen. Tilat varustevarastolle, jotka ovat erittäin tärkeitä, koska ne ovat todella rajalliset ja koska se on myös pelin suurin tulonlähde.

Tämä on mainos:

Erittäin tärkeää: Hanki Mallowsweet siementä kohteesta The Magic Neep Hogsmeadessa mahdollisimman pian, koska ne ovat avain Merlin's Trials:n aktivointiin.

Hogwarts Legacy

3. Älä käytä galleoneja hullusti, tarvitset niitä

Se saattaa kuulostaa typerältä neuvolta, mutta mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Raha Hogwarts Legacy:ssa on (ainakin viimeiseen kolmannekseen asti) niukka hyödyke ja ehdottoman välttämätön edistykselle. Suurimmalla osalla kauppiaista on hintoja, joita voidaan pitää vain väärinkäyttävinä, mutta on tehtävä joitain minimaalisia ostoksia, kuten siementen istuttaminen ja loitsujen kutsuminen. Kaikki nämä tekevät Room of Requirement:sta omavaraisen seikkailuvarusteiden, kuten juomien ja taistelukasvien, tehtaan.

Kätevin tapa kerätä rahaa on myydä laitteita, joita et enää käytä. Priorisoi ne, jotka on merkitty (tässä järjestyksessä) vihreällä, sinisellä, violetilla ja oranssilla. Jokainen niistä on arvokkaampi kuin edellinen, joten jos sinulta loppuu tila kuljettaa enemmän tehtävää (katso miksi on tärkeää tehdä Merlin's Trials?), sinun on tuhottava vähemmän arvokkaat.

Hyvä asia siemenissä ja loitsuissa on, että sinun tarvitsee ostaa ne vain kerran, minkä jälkeen voit luoda niitä loputtomasti (opaaleilla) Room of Requirement.

Toinen temppu nopealle käteiselle. Jos törmäät niihin arkkuihin, joissa on yksi silmä, jotka ponnahtavat esiin, kun he näkevät sinut, on parasta käyttää pettymysloitsua hiipiä niihin ja saada 500 kolikkoa jokaiseen. Ja jos sinulla ei vielä ole loitsua, voit käyttää näkymättömyysjuomaa.

Hogwarts LegacyHogwarts Legacy

4. Maaginen taistelu on värien tanssi

Taistelu on olennainen osa Hogwarts Legacy:ää, ja vaikka se ei aluksi vaadi paljon taitoa tai monimutkaisuutta, vihollisista tulee pian vaativampia ja paremmin valmistautuneita hyökkäyksiisi. Jotkut heistä käyttävät pysyvää maagista kilpeä, joka kääntää loitsut, ellet vastaa siihen saman "väriperheen" loitsulla kuin kilpi. Esimerkiksi, jos tummalla velholla on violetti kilpi, lumo, kuten Accio tai Depulso, rikkoo esteen, kun taas jos kilpi on keltainen, on parasta käyttää Leviosoa tai Arresto Momentumia, vaikka suosikkimme on Tranform-loitsu, joka muuttaa vihollisen räjähtäväksi tynnyriksi ja voidaan heittää muiden päälle. Kaksi uhria yhden hinnalla.

On vihollisia, jotka ovat erityisen heikkoja tietyille loitsuille. Näet pelissä paljon hämähäkkejä (paljon niitä), ja paras tapa tuhota ne nopeasti on sekoittaa perusheitot tuliloitsuihin, kuten Incendio tai Confringo. Peikot ovat melko kovia, mutta voit käyttää Flipendo käyttääksesi omaa mailaansa heitä vastaan tehdäksesi paljon vahinkoa.

Älä halveksi herbologian luokkien käyttöä taistelussa. Chinese Chomping Cabbages, Mandrakes ja Venomous Tentacula ovat erittäin hyödyllisiä työkaluja, joiden avulla voit päästä vaikeuksista suurten vihollisryhmien tai vahvempien vihollisryhmien kanssa, kuten Acromantulas tai Trollit. Pidä aina hyvä tarjonta niitä.

Hogwarts LegacyHogwarts Legacy

5. Parhaat ystäväsi? Luuta ja lukkoloitsu

Luudanvarsi on ensisijainen maaginen kuljetusväline Hogwarts Legacy-maailmassa. Vaikka Floo Powder on hieno (se vastaa nopeaa matkustamista täällä), sinun on ensin avattava määränpäät, ja ne ovat usein melko kaukana. Onneksi meillä on luudat. Hogsmeaden myymälässä on useita malleja 400 kolikolla. Hanki vain käsiisi yksi ja peli nopeutuu paljon siitä lähtien. Sen avulla voit matkustaa suorassa linjassa ja jopa päästä Forbidden Forest tai vuorille turvallisesti lentäen. Tietenkin lentävät luudanvarret ovat kiellettyjä Hogsmeadessa sekä linnan sisällä, joten meidän on löydettävä toinen tapa päästä tiettyihin paikkoihin... Sanoiko joku Alohomora?

Alohomora on lumo avata maagisia lukkoja, ja saamme sen tekemällä sivutehtävän Hogwarts talonmiehelle, Mr. Moon. Tietyn esinemäärän kantaminen parantaa loitsua tasojen kaksi ja kolme lukkojen avaamiseksi, joten aina kun näet demiguise-patsaan, varmista, että on yöaika (voit muuttaa kellonaikaa karttavalikossa) ja tartu patsaaseen.

Hogwarts LegacyHogwarts Legacy

Ja tällä hetkellä näiden vinkkien avulla voit aloittaa Hogwarts Legacy-seikkailusi rauhallisin mielin, vaikka emme suljekaan pois muistiinpanojen lisäämistä tutkiessamme Avalanche's-pelin jokaista kulmaa. Upeaa alkua uudelle vuodelle Hogwarts!

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä