Suomi
Gamereactor
uutiset
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy ja Diablo IV johtavat Euroopan pelien myyntiä toistaiseksi vuoden 2023 aikana

FIFA 23 ja The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom tulevat seuraavina.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vuoden 2023 ensimmäisen puoliskon myydyimmät pelit Euroopassa on paljastettu, ja vähemmän yllättäen ennätyksellisiin lukuihin jo avauksissaan yltäneet pelit ovat kärjessä.

Gamesindustry.biz raportoi, että GSD-tietoyritykseltä saatujen tietojen mukaan Hogwarts of Legacy -peli on myynyt Euroopassa toistaiseksi parhaiten. Toiselle sijalle yltää Diablo IV, vaikka se debytoi vasta kesäkuun alussa. Tiedoissa todettiin Hogwarts Legacyn myyneen niin hyvin, että se kaupaksi on mennyt 69 % enemmän yksiköitä kuin mitä vuoden 2022 Elden Ring saavutti samassa ajassa. Hogwarts Legacy myi enemmän kuin FIFA 23 Isossa-Britanniassa, jalkapallojulkaisun ollessa maan toiseksi myydyin peli. Hogwarts ohitti FIFA:n peräti 124 prosentilla, mikä tekee siitä maan toistaiseksi suurimman pelin vuonna 2023.

Näiden kahden julkaisun jälkeen Euroopan laajuisissa ranking-peleissä kolmantena on FIFA 23, jonka myynti kasvaa edelleen vuoden 2022 julkaisusta huolimatta. Neljänneksi sijoittuu The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, ja seuraavina ovat Grand Theft Auto V (5.), Call of Duty: Modern Warfare II (6.), Red Dead Redemption 2 (7.), Star Wars Jedi: Survivor (8.), NBA 2K23 (9.) ja lopuksi Resident Evil 4 (10.) kymmenen parhaan joukossa.

Tiedot sisältävät myös sijoille 11-20 päätyneet pelit, joista God of War: Ragnarök, Dead Island 2, Final Fantasy XVI, sekä monia vanhempia pelejä, kuten Mario Kart 8 Deluxe, The Last of Us: Part II, Rainbow Six: Siege ja Grand Theft Auto Online.

Kuinka montaa peliä olet pelannut 20 parhaan julkaisun joukosta?

Hogwarts Legacy

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä