Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | A Highland Song
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Hitman 3

   Hitman 3 muuntuu tammikuussa joksikin uudeksi ja oudoksi

   Hitman World of Assassination

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   IO Interactive on ilmoittanut, että tammikuussa Hitman 3 muuntuu joksikin ihan uudeksi ja oudoksi, nimittäin Hitman World of Assassinationiksi. Toisin sanoen kyseessä on se yksi paikka, jossa agentti 47 sitten on jatkossa. Oli sitten kyseessä Hitman 1, Hitman 2 tai Hitman 3 kaikkine sisältöineen.

   Lausunnon mukaan näin kaikki pelit sulautuvat yhdeksi, ja Hitman 3:n hankkineet saavat tämän ilmaisena päivityksenä kaikilla alustoilla.

   Tarjolla on jatkossa vain kaksi digitaalista versiota: Hitman World of Assassination sisältää Hitman 3, Hitman 1 GOTY Access Packin ja Hitman 2 Standard Access Packin, ja se toinen on Hitman World of Assassination Deluxe Pack hintaan 30 dollaria, ja mukana on Hitman 3 Deluxe Pack ja Seven Deadly Sins Collection unohtamatta Hitman 2 Expansion Passia.

   Muutos astuu voimaan 26. tammikuuta 2023.

   Hitman 3Hitman 3
   Hitman 3

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   0
   Hitman 3Score

   Hitman 3

   ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

   Virtuaalisuus tuo palkkatappamisen onnistuneesti iholle   Ladataan seuraavaa sisältöä