Suomi
Gamereactor
lifestyle

Hispano Suiza esittelee ensimmäisen vilauksen seuraavasta täyssähköisestä hyperautostaan

Carmen Sagrera on määrä paljastaa tänä kesänä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Emme näe monia täysin sähköisiä hyperautoja, mikä johtuu todennäköisesti siitä, että sähkö- ja akkutekniikka ei ole suurimmaksi osaksi pystynyt tukemaan sekä kunnollista toimintasädettä että valtavaa suorituskykyä. Se ei kuitenkaan ole pysäyttänyt Barcelonassa sijaitsevaa Hispano Suizaa, sillä nyt yritys on näyttänyt ensimmäisen vilauksen tulevasta kolmannesta täyssähköisestä hyperautostaan.

Kesällä kokonaisuudessaan julkistettava uutinen tulee, kun yritys juhlii 120-vuotispäiväänsä. Autossa, joka tunnetaan nimellä Carmen Sagrera, sanotaan olevan " takaosa, jota hallitsee suuri paljastettu hiilikuituspoileri ", kaikki antaakseen sille urheilullisemman ilmeen vaarantamatta "hyperlux-filosofiaa", josta yritys tunnetaan. #10
Carmen Sagrera saa virtansa hirviömäisestä 103 kW: n akusta, mutta vaikka se on konepellin alla, on epäselvää, millaista suorituskykyä ja kantamaa se tarjoaa käytännössä. Kun otetaan huomioon, että polttomoottorihyperautot ovat tehokkaan vastakohta, on luultavasti kohtuullista olettaa, että tämä täyssähköinen hyperauto ei myöskään ole markkinoiden tehokkain ajoneuvo.

Hispano Suiza esittelee ensimmäisen vilauksen seuraavasta täyssähköisestä hyperautostaan
Hispano Suiza
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä