Suomi
Gamereactor
esports

Heroic on tehnyt yhteistyötä Gsignin kanssa

Esports-organisaatio on hyödyntänyt tuoli- ja työpöytävalmistajaa kykyjensä vuoksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Esports-organisaatio Heroic on ilmoittanut tehneensä yhteistyötä tuoli- ja pöytävalmistaja Gsignin kanssa. Sopimuksen myötä Heroic napauttaa Gsignia sen osaamisen ja ymmärryksen vuoksi ergonomian alalla, ja pari pyrkii tuomaan mukavuutta ja terveyshyötyjä pelaajille.

Kuten ilmoitustwiitissä todetaan, meille kerrotaan: "Gsign tunnetaan ensiluokkaisista ergonomisista työpöydistä ja tuoleista, joissa yhdistyvät toiminnallisuus ja estetiikka, ja tämän kumppanuuden avulla Heroic voi tuoda terveyttä ja mukavuutta pelaajille!"

Sopimukseen liittyvässä lehdistötiedotteessa todetaan myös, että Heroic työskentelee Gsignin kanssa luodakseen mukautettuja peliympäristöjä, kaikki yhdessä joukon aloitteita, jotka keskittyvät tietoisuuden lisäämiseen terveydellesi parempien tuolien ja työpöytien tärkeydestä.

"Olemme innoissamme voidessamme työskennellä Gsignin kanssa tässä projektissa", sanoi Heroicin toimitusjohtaja Joachim Haraldsen. "Heidän asiantuntemuksensa sisustussuunnittelussa antaa meille mahdollisuuden luoda todella ainutlaatuinen ja mukaansatempaava kokemus pelaajillemme ja faneillemme. Olen henkisen ja fyysisen terveyden vahva kannattaja ja uskon, että Gsignilla voi olla positiivinen ja kestävä vaikutus pelaajien elämään. Odotamme innolla tämän kumppanuuden tuloksia tulevina kuukausina."

Kumppanuussopimukseen liittyviä taloudellisia tietoja ei mainita.

Heroic on tehnyt yhteistyötä Gsignin kanssa


Ladataan seuraavaa sisältöä