LIVE
HQ
logo hd live | War Thunder
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   ennakot
   Helskate

   Helskate haastaa totisesti pelaajansa

   Phantom Coastin toiminnallinen rullalautaileva roguelike on saatu ulos Early Access -tilassaan.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ
   HQ

   Phantom Coastin rullalautaileva Helskate on hieman erilainen verrattuna siihen, mitä lajityypiltä on tavattu odottaa. Kyseessä on toiminnallinen mäiskivä ja läiskivä roguelike, joka on rakennettu rullalautailulle. Nyt ollaan Vertheimissa, jossa piestään pahiksia tehden samalla tyylikkäitä temppuja erillisissä huoneissa. Lopuksi kohdataan pomovastus, joka onkin sitten aina God of Skating. Roguelike-pelaamisen hengessä tarkoituksena ei ole onnistua ensimmäisellä kerralla, sillä jokaisella kierroksella kerätään tavaroita ja kokemusta pärjäten koko ajan paremmin.

   Helskate on ennen kaikkea roguelike. Se rullalautailu lähinnä näyttää hyvältä. Pelata voi niinkin, että metsästää vain pahikset ja etenee sitten huoneesta toiseen. Se vain ei olisi kovinkaan hauskaa. Helskate loistaa silloin, kun ketjuttaa liikeyhdistelmiä peräkkäin. Lisäksi peli rohkaisee tekemään elämästä hankalampaa kuin sen tarvitsisi olla, sillä jokaisessa huoneessa on kokoelma lisähaasteita, joiden suorittamisesta palkitaan valuutoilla. Tärkeämpää on silti se, että temppuilu ja liikesarjan pidentäminen tekevät hyökkäyksistä parempia ja tehokkaampia. Ja kun pelaaja rogueliken hengessä tulee alati vahvemmaksi, muuttuvat vastukset samalla kovemmiksi. Lopulta vastustus on sitten liikaa. Tarkoituksena onkin käyttää ansaittua valuuttaa pysyvien parannuksien hankkimiseen, jolloin peli ajan myötä muuttuu helpommaksi. Helskate on toistaiseksi early Access -tilassa, joten niitä läpäistäviä kenttiä ei kovinkaan paljon vielä ole.

   Sisällön vähäinen määrä koskee kenttien lukumäärän ohella myös haasteiden moninaisuutta, karttojen lukumäärää, kohdattavia pahiksia ja myös sitä keskusmaailman eli "hub worldin" sisältöä. Helskate on siis todella oikein varhaisessa Early Access -vaiheessa, ja sama pätee niin ikään käyttöliittymään, ulkoasuun, suorituskykyyn ja moneen muuhunkin. Ainesta selvästikin on, mutta vielä on kuluva paljon aikaa ennen kuin tarjolla on jotain ostamisen arvoista.

   Tämä on mainos:

   Toivottavasti Phantom Coast panostaa jatkossa hieman enemmän rullalautailuun. Vaihtoehtoja temppuiluun ja omilla taidoilla leveilyyn riittää, mutta niiden käyttäminen on hyvin haastavaa, ja ajoittain jopa liian kovasti rankaisevia. Helskate on erittäin nopeatempoinen peli, joten pelaajan on hallittava samaan aikaan monia erilaisia tekniikkayhdistelmiä ja samaan aikaan osattava väistellä pahiksien hyökkäyksiä iskien välillä itsekin takaisin. Tuntuukin siltä, että ajoittain keittiössä on liian monta kokkia, joten yksinkertaistaminen olisi paikallaan.

   On silti arvostettava sitä, mitä Phantom Coast on tekemässä. Varmasti osalle pelaajista kaaos ja mäiske ovat liikaa. Pelaaminen on haastavaa, mutta sillä on hetkensä. Punk-musiikki istuu lajityyppiin täydellisesti, ja roguelike-pelaaminen haastaa pelaajan vaihtoehtoineen. Helskatessa on ainesta.

   HelskateHelskateHelskate
   HelskateHelskate
   Tämä on mainos:

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä