Suomi
Gamereactor
uutiset
Heavy Rain

Heavy Rainin DLC:t jäihin

Trilleriin tuskin tulee enää lisäsisältöä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Quantic Dreamin varatoimitusjohtaja Guillaume de Fondaumiere on kertonut, että Heavy Rainille kaavailtu lisäsisältö on laitettu tyystin jäihin. De Fondaumieren mukaan syy DLC:n hyllyttämisessä on Sonyn vahva toive, että Quantic Dream kehittäisi Heavy Rainista Move-tuellisen version. Tämä on ottanut prioriteetti ykkösen paikan, jolloin lisäepisodien kehittäminen on jäädytetty.

De Fondaumiere sanoi, että jahka Move-tuellinen rankkasade on julkaistu, DLC:n kehitystyötä voidaan mahdollisesti jatkaa, mutta todennäköisesti Quantic Dream siirtyy kokonaan uuden projektin pariin.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Heavy RainScore

Heavy Rain

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Miten paljon sitä olisi valmis uhraamaan rakkaan ihmisen eteen? Harva pelitalo rohkenee puuttua näin aikuiseen aiheeseen, mutta vielä harvempi tavoittaa aiheen vaatiman tunnelatauksen.

GR Livessä Heavy Rain

GR Livessä Heavy Rain

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Mesiä

Heavy Rain julkaistiin PlayStation 3:lle alkujaan jo vuonna 2010, minkä jälkeen teos on uusittu PlayStation 4:lle sekä PC:lle. Tänään vuorossa onkin PC-versio, jota...

Heavy Rain oli liian rankka Microsoftille

Heavy Rain oli liian rankka Microsoftille

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Quantic Dreamin perustaja David Cage on paljastanut Bafta-luennollaan Lontoossa, että Heavy Rain olisi saattanut olla Xbox-peli, ellei Microsoft olisi pelästynyt pelin sisältöä.Ladataan seuraavaa sisältöä