Suomi
Gamereactor
uutiset
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstone: Rastakhan's Rumble -lisäriennakko

Kuusitoista korttia ja uusi pelimekaniikka.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Blizzardin digikorttipelin 10. lisäri laittaa sankarit taistelemaan trollikuninkaan gladiaattoriareenan mestaruudesta.

Blizzard paljasti marraskuun alussa Blizzcon-tapahtuman avajaisissa vuoden kolmannen ja Year of the Ravenin viimeisen laajennuksen. Korpin vuosi huipentuu Rastakhan's Rumbleen, joka vie pelaajat Zandalariin, Troll-rodun suureen keisarikuntaan. Lisärin kantava idea on gladiaattoriareena, jonka hiekalla otetaan mittaa jokaisen Hearthstonen hahmoluokan omasta joukkueesta, jotka ovat kukin edustamassa yhtä trollien jumalina palvomista Loa-henkiolennoista.

Joukkueet ovat Blizzardille kätevä keino luoda jokaiselle hahmoluokalle lisäri-identiteettiä. Jokainen hahmoluokka saa kaksi Legendary-korttia, joukkueen johtajan Troll Championin sekä tietysti oman Loa'n muodossa. Näiden lisäksi tarjolla on lisäksi Rare-harvinaisuuden Spirit-kortti, joka kuvastaa Loa'nsa luonnetta. Nämä ovat kaikki alle neljän manan 0/3-kortteja, jotka saavat yhdeksi vuoroksi Stealthin. Esimerkikkinä Blizzconisssa paljastettiin Roguen 'Spirit of the Shark', joka tarjoilee Battlecry- ja Kombo-kyvyt tuplana. Se maksaa neljä manaa, mutta Blizzard ilmoitti heti, että muut Spiritit ovat halvempia.

Kaikille hahmoluokille on edellisten ohessa luvassa myös uusia aseita ja apuvälineitä. Jälkimmäisiä ei paljastettu vielä, mutta uusi Warrior-ase 'Sul'thraze' julkisti lisärin uuden avainsanan. Se on nimeltään Overkill ja aktivoituu silloin tappoisku tekee enemmän vahinkoa kuin mitä uhrilla on elinvoimaa jäljellä. Jokainen Overkillin kyky on totta kai erilainen, mutta jos Sul'thrazella on optimaalinen tilanne, niin sillä voisi teoriassa lyödä hengiltä kolme kolmen elivoiman omaavaa minionia ja lopuksi mätkäistä vielä kerran vastustajaa naamaan. Neljä manaa,13 vahinkoa - ei kuulosta hullummalta.

Rastakhan's Rumble näytti paljastustilaisuudessa varsin riemastuttavalta uutuudelta. Kokonaisuudessaan uusia kortteja on 135, mutta aluksi niitä esiteltiin vasta 16 kappaletta. Täyttä kuvaa on siis vielä mahdotonta arvailla. Monet uudet konseptit tuntuvat kuitenkin sen verta hauskoilta, että odotukset saivat tuulta purjeisiin. Toisaalta Hearthstonen lisäreiden kaavamaisuus kalvaa. Déjà vu vaivaa, sillä voisin vannoa kirjoittaneeni tämän ennakkoartikkelin jo aiemmin. Vaikka trolligladiaattorina olisikin viihdyttävää riehua joulukuussa, niin on toivottava, että Blizzard alkaa kokeilla jotain uutta ensi vuonna.

Kaavaan tuttuun tapaan Rastakhanissa on mukana myös yksinpelattavaa sisältöä, joka nähdään jälleen parin viikon viiveella julkaisusta eli 13. joulukuuta. Rumble Runissa pelaaja hyppää nuoren Troll-soturin Rikkarin saappaisiin pyritään valloittamaan areena ruohonjuuritasolta lähtien. Alussa valitaan oma Loa ja tämän spesiaalikortti *Shrine*, jota täytyy suojella yhtä tärkeänä kuin omaa elinvoimaa. Se on mielenkiintoinen idea, mutta toivottavasti pelimuodon uudelleepelattavuus on parempi kuin edellisten lisäreiden.

Tsekkaa Blizzcon-julkistuksen uudet kortit alta. Julkaisun myötä jokainen peliin loggaava saa ilmaiseksi yhden sattumanvaraisen Legendary Loa'n, kaksi Spirit-korttia yhdeltä hahmoluokalta sekä yhteensä kuusi lisärin korttipakettia. Hearthstone: Rastakhan's Rumble ilmestyy pelattavaksi 4. päivä joulukuuta, joten kannattaa alkaa säästää pelikultaa viimeistään pari viikkoa sitten.

Hearthstone: Heroes of Warcraft
Hearthstone: Heroes of WarcraftHearthstone: Heroes of WarcraftHearthstone: Heroes of Warcraft
Hearthstone: Heroes of WarcraftHearthstone: Heroes of WarcraftHearthstone: Heroes of Warcraft
Hearthstone: Heroes of WarcraftHearthstone: Heroes of WarcraftHearthstone: Heroes of Warcraft
Hearthstone: Heroes of WarcraftHearthstone: Heroes of WarcraftHearthstone: Heroes of Warcraft
Hearthstone: Heroes of WarcraftHearthstone: Heroes of Warcraft
Hearthstone: Heroes of WarcraftHearthstone: Heroes of Warcraft

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä